SH031-3-E-1
Akoestiek doek met Fotomotief (SH031) - vierkant - aixSILENT Akoestiekframe
Art.nr.: curve-bedruckt-sh051
Akoestiek doek met Fotomotief (SH031) - vierkant - aixSILENT Akoestiekframe
Art.nr.: curve-bedruckt-sh051

Akoestiek doek met Fotomotief (SH031) - vierkant - aixSILENT Akoestiekframe

Art.nr.: curve-bedruckt-sh051

Akoestiekelement met afneembare stoffen bespanning   
Kleure: afhankelijk van de versie
Vorm: Vierkant (Afmeting: 1000 x 1000 mm)   
Toepassing: kantoor, woonkamer, callcenter, vergaderruimtes, beursopbouw

FormaatHoogteAbsorptiegraad volgens DIN 52212
in mm
in mm
 
  
125 Hz
250 Hz
500 Hz
1000 Hz
2000 Hz
4000 Hz
 
1000 x 1000 mm
30
0,11
0,23
0,53
0,92
0,90
0,99
 

 

Eigenschappen 

aixSILENT akoestiekafbeeldingen – akoestiek doek met fotomotief (SH031)

Dit buitengewone akoestiek doek vormt de hoogwaardige en decoratieve oplossing voor geluidsisolatie van ruimtes. Door geanodiseerd aluminium krijgt de geluidsabsorptie een hoogwaardig akoestisch frame, dat in combinatie met ons aixFOAM akoestiekschuim een harmonisch geheel vormt. De akoestische elastische stof, die op beide zijden van het frame  gespannen wordt, versterkt de geluidsabsorberende werking van de kern en biedt daarmee uitzonderlijke akoestische waarden Die ook voor kenners van de mateirehoogst bevredigend zijn.

Het gepatenteerde bekledingssysteem maakt een regelmatige en eenvoudige reiniging mogelijk. Want hierdoor kan de akoestische stoffen omkleding snel verwisseld worden en bij een verhuizing aan de nieuwe omgeving aangepast worden. Ook niet zo begenadigde handwerkers lukt het de wisseling spelenderwijs en zonder veel moeite uit te voeren.

Die verschillende opties voor montage bieden ruimte voor individuele mogelijkheden tot vormgeving. Ongeacht of u nu voor een verticale montage aan de wand of een horizontale installatie vanaf het plafond kiest: u zult versteld staan hoe decoratief akoestiekvormgeving kan zijn!

Door de modernste digitale print en ons breed uitgewaaierd scala aan motieven kunt u kiezen uit een keur van kunstzinnige afbeeldingen uit de natuur of abstracte vormen. Ook  het aanbrengen van een individueel bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden en geeft ondernemingen de kans zich extra te profileren.

In de vormgeving van ons akoestiekdoek staat authenticiteit en individualiteit hoog in het vaandel. Wij voorzien u graag van diepgaand advies , maak uw specifieke behoefte aan ons kenbaar. Ons  aixSILENT-team staat u graag met raad en daad terzijde bij alle vragen rondom onze akoestische stoffen, akoestiekafbeeldingen en montage.

 

Brandklassen  
Brandklasse UL 94 HF1 (kern)
Brandklasse DIN 4102 B1 (gespannen stof)

 

Opmerking   
Wij willen u erop wijzen dat ook onze serie aixSILENT door een veelvoud van opties, die wij als producent aanbieden, altijd op bestelling gemaakt wordt. Daardoor krijgt iedere klant bij ons zijn persoonlijke, customized, aixSILENT-product, dat naar wens voor zijn behoeften en toepassing expliciet geproduceerd wordt.

Opties voor levering   
- 8 verschillende kleuren van het te spannen materiaal
- uitgerust zonder aixSILENT ophangsysteem design
- uitgerust met aixSILENT ophangsysteem design horizontaal voor plafondmontage
- digitaal met het door u gewenste motief
- uitgerust met aixSILENT ophangsysteem design verticaal voor wandbevestiging

Afmetingen  
1000 x 1000 mm   

Toepassingsmogelijkheden  
Kantoor, woonkamer, callcenter, vergaderruimtes, beursopbouw, enzovoorts Maar natuurlijk ook te gebruiken in opnamestudio‘s, repetitieruimtes en bij HIFI toepassingen. De stof van de aixSILENT akoestiekelementen is afneembaar en kan gewassen worden, waardoor het ook in stoffige omgevingen gebruikt kan worden.

Kleur  
Afhankelijk van de versie