Akoestisch textiel
Akoestisch textiel
Art.nr.: AKSTOFF
Akoestisch textiel
Art.nr.: AKSTOFF

Akoestisch textiel

Art.nr.: AKSTOFF
Akoestische stoffen Trevira CS
  • Brandschutzklasse DIN 4102 B1
  • Kleur: bordeaux, ros, oranje, donkerblauw, lichtblauw, beige, zwart
  • Geschikt voor het bekleden van dozen voor luidsprekers met stof beklede frame blootgestelde panelen geluidsabsorbers, akoestisch wandspanning
In 2 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is 10000.

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is 1.

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd?
Hier gaat het verder
Uw keuze:
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

Akoestisch textiel
Art.nr. AKSTOFF

1 Pack =
= 1
€ 208,08
incl.. 19 % btw

Materiaal
Trevira CS

Materiaalbreedte
140 cm

Waslabel
Trevira Waslabel

Eigenschappen  
Veelzijdig te gebruiken akoestieke overtrekstf, die de werking van de andere producten ondersteunt en in bepaalde frequentie bereiken zelfs verbetert. Kenmerkend zijn de permanente moeilijke ontvlambaarheid en de flexibele inzetmogelijkheden in het akoestiek-, woon- en decoratiebereik. De vezels aixFAOM-Akustik-stof zijn vlamwerend. De stof wordt niet extra behandeld om vlamwerend te zijn. Bij stoffen waar dit wel gedaan wordt, bestaat het gevaar dat de vlamwerende substantie wordt weggespoeld na enkele keren gewassen te zijn, zonder dat de gebruiker het zien of weten kan. Ökotex standaard 100 gekeurde textiel.

Trevira Oekotex   Trevira Logo

Tip
Wij willen U er op attent maken, dat aixFOAM door een veeltal aan opties, die wij als fabrikant aanbieden, altijd opdrachtgebonden geproduceerd wordt. Hierdoor krijgt iedere klant bij ons zijn persoonlijk aixFOAM - geluiddempproduct, dat volgens wens, behoefte en zijn toepassing expleciet gemaakt zijn.

Tolerantie
Wij vervaardigen het product volgens DIN 7715 Part 5 P3.

Achtergrondinformatie over akoestisch textiel:  
Akoestisch textiel wordt vaak gebruikt in (thuis)bioscopen (home cinema’s), op beurzen en in de interieurarchitectuur. Het wordt vooral gebruikt als professionele en esthetische bekleding voor geluiddempende en geluidsisolerende producten. Akoestische stoffen zorgen dankzij hun doorlaatbaarheid voor een optimale samenwerking met de geluidsabsorbers of dempers van uw keuze.
Akoestisch textiel kan ook gebruikt worden om de akoestiek te verbeteren in geluidsstudio’s, opnamestudio’s, in theaters, op beurzen, maar ook bij de inrichting van ruimtes of (kinder)kamers. Wanneer het gebruikt wordt voor de bekleding van een wandpaneel of als akoestisch wandtextiel in bijvoorbeeld kantoortuinen, verbetert het akoestisch effect van de aanwezige geluidsabsorbers in de meeste frequentiebereiken aanzienlijk.
Ons akoestisch textiel is een zeer populair product, zowel als bekleding voor objecten als voor het gebruik in privéruimtes. Bij een correct gemonteerdeakoestischwandtextiel, ontwikkelt de klank zich op een evenwichtige manier en kan door de werking een perfecte  licht, of desgewenst, sterk gedempte aloestiek gerealiseerd worden.
Akoestische stoffen kunnen overal gebruikt worden waar geluidsabsorbers decoratief bekleed moeten worden. Natuurlijk kunnen daarnaast ook bij de wanden passende gordijnen en decoratie gemaakt worden. AixFOAM akoestische stoffen voldoen aan de eisen uit brandklasse DIN4102. Heel vaak worden donkere en lichte akoestische stoffen op een decoratieve manier afgewisseld. Dit wordt vooral gedaan als niet alleen de akoestiek verbeterd moet worden, maar als bijzondere combinaties van kleuren van stoffen bovendien een decoratief effect dienen te bewerkstelligen.

Options
Brandklasse DIN 4102 B1
Brandklasse M1 Non Feu (B+F)
Brandklasse Classe 1 (I)
Brandklasse BS 5867 (GB)

Inzetgebied   
Bekleding van wandpanelen, overtrekken, decoratie

Wij adviseren volgende accessoires geschikt voor dit product: