Geluidsisolerende geperst vlokkenschuim schuimplaten - SH0071
Geluidsisolerende geperst vlokkenschuim schuimplaten - SH0071
Art.nr.: SH0071
Geluidsisolerende geperst vlokkenschuim schuimplaten - SH0071
Art.nr.: SH0071

Geluidsisolerende geperst vlokkenschuim schuimplaten - SH0071

Art.nr.: SH0071
Geperst vlokkenschuim-absorptieplaten
  • Rechthoekige plaat (100 cm x 50 cm) met een glad oppervlak
  • Kleur: veelkleurig
  • voor diverse toepassingen, b.v. Machine huisvesting, isolatie van motoren, motorruimte, motor isolatie
In 4 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is 10000.

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is 1.

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd?
Hier gaat het verder
Uw keuze:
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

Geluidsisolerende geperst vlokkenschuim schuimplaten - SH0071
Art.nr. SH0071

1 Pack =
= 1
€ 93,06
incl.. 19 % btw
FormaatHoogteAbsorptiegraad volgens DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,09 0,38 0,71 1,03 1,05 0,81
1000 x 500 30 0,16 0,55 0,86 1,11 1,00 0,75
1000 x 500 40 0,19 0,79 1,14 1,11 0,91 0,85
1000 x 500 50 0,36 0,98 1,15 1,01 1,03 0,87

 

Eigenschappen  
Voor de demping van hoofdzakelijk diepe frequenties. Beschikt wegens de hoge massa ook over goede lichaamsdempingswaarden.

 

Tip  
Wij willen U er op attent maken, dat aixFOAM door een veeltal aan opties, die wij als fabrikant aanbieden, altijd opdrachtgebonden geproduceerd wordt. Hierdoor krijgt iedere klant bij ons zijn persoonlijk aixFOAM - geluiddempproduct, dat volgens wens, behoefte en zijn toepassing expleciet gemaakt zijn.

Tolerantie  
Wij vervaardigen het product volgens DIN 7715 Part 5 P3.

 

Verpakking  
Verschillend per materiaalhoogte (te vinden onder de rubriek "formaat" van het calculatievenster in het bereik Prijzen

Achtergrondinformatie over geluidsisolerende platen:

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van geluidsisolerende producten. AixFOAM biedt enerzijds geluidsabsorbers voor een betere ruimteakoestiek, bijvoorbeeld voor kantoren, call center, testruimtes, studio's, woonruimtes etcetera, en anderzijds geluidsabsorbers voor technische akoestiek, bijvoorbeeld voor geluidsisolatie van machine, werkplaatsen en serverruimtes, schakelkasten, etcetera. In ons ruim assortiment akoestische producten bieden wij o.a. absorptieplaten van zwaar schuim aan, speciaal ontworpen voor het oplossen van zeer gecompliceerde, akoestische problemen.
De aixFOAM absorptieplaten van zwaar schuim zijn geluidsisolerende matten met een hoge dikte. Hierdoor kunnen ze vooral diepe frequenties uitstekend absorberen. De geluidsisolerende matten kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Heel gebruiksvriendelijk voor onze klanten zijn de geluidsisolerende matten met een zelfklevend systeem. Op de achterkant van deze matten is een sticker bevestigd, afgedekt met speciaal liner-papier dat vlak voor het vastlijmen heel gemakkelijk verwijderd kan worden. Zo wordt het monteren van geluidswerende matten kinderlijk eenvoudig enn hoeft u geen vakman te zijn om de platen te installeren.
Naast de methode met zelfklevende matten, is er ook nog een montageoptie met montage-/ophangcassettes. Deze worden vooraf gemonteerd en kunnen met een zogenaamde trilplug heel gemakkelijk gemonteerd worden. De aixFOAM absorptieplaten van zwaar schuim kunnen door hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden in veel sectoren gebruikt worden, vaak net daar waar standaard methodes voor geluidsisolatie onvoldoende of niet mogelijk zijn. Zij zijn dan ook ideaal voor machineomkappingen, voor behuizingen van motoren en voor het dempen van geluid in machine- en motorruimtes. Bovendien zijn de aixFOAM absorptieplaten van zwaar schuim uitstekend geschikt voor de isolatie van deuren.
Door zijn breed absorptiespectrum bieden de aixFOAM absorptieplaten met zwaar schuim (SH0071) heel veel gebruiksmogelijkheden. De aixFOAM absorptieplaat met zwaar schuim (SH0071) werd speciaal ontworpen voor de absorptie van vooral lage frequentie en kan dankzij de hoge dikte uitstekend contactgeluiden dempen.
Het akoestische, zware schuim (SH0071) is zeer geschikt voor de geluidsisolatie van deuren. Voor de isolatie van deuren worden in het ideale geval twee producten gebruikt. De eerste laag wordt gevormd door de aixFOAM absorptieplaten van zwaar schuim (SH0071) om de diepe frequenties te absorberen. Met een dikte van 50 mm is dit materiaal heel efficiënt in het middenfrequente en hoogfrequente bereik. Om alles mooier te maken wordt in principe als tweede materiaal een akoestische spanstof over de materiaalcomposiet gespannen en met spijkers of een nietmachine vastgemaakt.

Montageopties   
aixFOAM-zelfkleefvoorziening   
Hierbij wordt de achterkant van de geluiddemper in de fabriek machinaal van een oplosmiddelvrij lijmsysteem voorzien en met linerpapier afgedekt. Dit linerpapier moet er vóór het vastplakken door de klant worden afgetrokken.    
  
aixFOAM montage-/ophangcassette   
Hiermee verschaft u zich een zeer hoogwaardige montagemogelijkheid. De aixFOAM-cassettes zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en maken elk aixFOAM-basisproduct tot een geluiddemper eerste klasse. Deze optie biedt de mogelijkheid uw geluiddemper rechtop, liggend of hangend aan het plafond te monteren en natuurlijk ook op elk moment weer te demonteren. De aixFOAM montage-en ophangcassette wordt in de fabriek uitgerust met de aixFOAM geluiddemper van uw keuze. Als alternatief kunt u de montage-/ophangcassette als afzonderlijk product in verschillende verpakkingseenheden in de categorie "Toebehoren" vinden.
Verhoging van het akoestisch effect!   
aixFOAM montage- en ophangcassettes hebben fysisch gezien - naast de statisch dragende taak - de eigenschap, door het zogenaamde "tegentrillingseffect", lage akoestische frequenties te absorberen en daarmee de mate van absorptie van de aixFOAM-geluiddemper van uw keuze in het lage frequentiebereik sterk te verhogen (resonator). Belangrijke informatie hierover kuntu vinden in het artikel "Montage- en ophangcassettes" in de artikelrubriek "Toebehoren".

Akoestisch zware aixFOAM   
Zware, zeer flexibele folie zonder steunlaag, met mineraalvulling. De zware akoestiekfolie bestrijkt een meer dan gemiddeld vierkantemetergewicht, waardoor lage frequenties en trillingen van materiaal worden geabsorbeerd. Door de samenstelling heeft de zware akoestiekfolie uitstekend dempende eigenschappen, zelfs bij lage temperaturen. Bovendien is het materiaal brandvertragend en wordt deze optie als basismateriaal onder uw aixFOAM-basisproduct gelamineerd. Als alternatief is de zware aixFOAM akoestiekfolie SH0131 ook afzonderlijk te verkrijgen (zie artikeloverzicht) .

Montagevoorschrift Akoestiekzwaarfolie
Onze Akoestiekzwaarfolien zijn met een special ontwikkelde, hoogwaardige kleefstofsysteem op acrylbasis uitgerust. De Akoestiekzwaarfolie mag met de zelfplakuitrusting alleen maar op oppervlakken gekleefd worden de in macro bereik glad zijn (blik, aluminium etc.). Op ruwen oppervlakken is de werking van de zelfplakutrusting begrensd en kann alleen maar als montage hulp gebruikt worden. Preciezer informatie ontvang U in onze technische datablad en onze montagevoorschrift, de U graag gratis aanvragen mocht.

Materiaalopties    
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200 (zie online consultant)    
De vermelde brandklas zijn exclusief maar geldend voor de gekozen akoestiekschuim. Bij akoestiekschuim de naar de brandklas DIN 4102 B1 of B2 gecertificeerd zijn, kunnen wij dese brandklas in meeste gevallen met en zonder selfplakuitruisting bevestigen.
Een juiste opsomming van de doeltreffende brandklas vind U in onze technische datablad.
  
Formaatopties   
Elke aixFOAM-product is in verschillende diktes met bijbehorende verpakkingseenheden verkrijgbaar.    
  
Aanbeveling   
In het bereik „Prijzen", bieden wij de mogelijheid een akoestiekzwaarschuimafdekking te bestellen. Hierdoor zal naast het uchtgeluid ook het lichaamsgeluid gedempd worden.

Inzetgebieden   
Machineinkapselingen, motoren, machineruimtes, motorruimtes, geluidsdempende deuren

Wij adviseren volgende accessoires geschikt voor dit product: