SH031-3-E-1
aixFOAM akoestische plafondplaten concaaf - uni (SH040)
Art.nr.: SH040KONKAV
aixFOAM akoestische plafondplaten concaaf - uni (SH040)
Art.nr.: SH040KONKAV
SH031-3-E-1
Toon schematisch diagramVerberg schematisch diagram
SH031-3-E-1

aixFOAM akoestische plafondplaten concaaf - uni (SH040)

Art.nr.: SH040KONKAV
aixFOAM akoestische plafondplaten "Concaaf"
 • Verkrijgbaar in 9 kleuren
 • Afmeting: 200 x 100 cm
 • Toepassing: lounges, foyers, ontmoetingsruimten, besprekingshoeken, ruimteverdelers, office & callcenters, vergaderruimten, kantoren, kantoortuinen
In 3 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Het door u gekozen product wordt verzonden in verpakkingen van 1-packs.
Hoeveel pakketten van 1 heb je nodig?

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is .

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is .

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd?
Hier gaat het verder
Uw keuze:
Heeft u nog vragen over onze producten of uw bestelling? Wij staan voor u klaar!

Telefon: +49 2403 / 83830 - 22
Maandag tot en met vrijdag 8 tot 17 uur

Email: sales@aixfoam.com
24 uur per dag
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

aixFOAM akoestische plafondplaten concaaf - uni (SH040)
Art.nr. SH040KONKAV

1 Pack =
= 1
Wij zullen U een vrijblijvende offerte te sturen.

Onze exclusieve aixFOAM akoestische plafondplaten "Concaaf" zijn een effectieve oplossing voor geluidsisolatie voor kantoren, lounges en andere ruimtes, waarin door gebruik van dergelijk geluiddempend materiaal een optimalisatie van de ruimteakoestiek kan worden bereikt. Vanwege hun gebogen vorm zorgen onze modern vormgegeven akoestische plafondplaten bovendien voor een unieke blikvanger.

Aan het ontwerp van de woon- en werkomgeving worden steeds hogere eisen gesteld. Dit leidt onder andere tot hogere verwachtingen met betrekking tot de ruimteakoestiek. Vooral in woonruimten, lounges, kantoren, callcenters en ontmoetingsruimten is het raadzaam op dit gebied geen compromissen te sluiten. Net zo belangrijk als het gevoel is het hierbij de gehoorzin volledig tevreden te stellen.

Bij de bouw van openbare voorzieningen, kantoorgebouwen, maar deels ook op het gebied van de woningbouw, worden in toenemende mate zogenaamde "akoestisch harde" materialen gebruikt, waartoe bijvoorbeeld beton, gladde kunststoffen en glas behoren. Deze materialen hebben in het algemeen niet alleen invloed op de ruimteakoestiek, maar kunnen deze ook aanzienlijk verslechteren. Vaak is de akoestiek in de ruimte zo slecht, dat het hol en leeg klinkt. Door het gebruik van behang, gordijnen en tapijten is weliswaar al een gunstig resultaat mogelijk, werkelijk effectief kan de geluiddemping echter alleen met behulp van kwalitatief hoge geluiddempingsproducten worden bereikt.

Poreuze elementen voor een optimale ruimteakoestiek zoals ons aixFOAM akoestisch zeil vertragen de trillingen van de afzonderlijke luchtdeeltjes, afhankelijk van het wrijvingsverlies, in sterke of zwakkere mate. Daarmee vermindert u het geluid en zorgt u op die manier voor de vermindering van het geluidsniveau in grote ruimtes. Daarom zijn ze uitstekend geschikt voor de compensatie van "akoestisch harde" materialen. Hun hoge effectiviteit garandeert zowel een verbeterde akoestiek in de woonruimte als een effectieve geluiddemping in het kantoor.

Omdat de akoestische stoffen bekleding in vele kleuren te verkrijgen is, is ons aixFOAM akoestisch zeil perfect in elke bestaande omgeving in te passen. Het kan worden gecombineerd met de SH040 akoestische plafondplaten "Convex" en is daardoor optimaal geschikt als element voor akoestisch interieurdesign.

Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan - geheel vrijblijvend.

aixFOAM akoestisch zeil "Concaaf" in een overzicht

 • uitstekende akoestische eigenschappen
 • leverbaar in 2 m lengte en 1 m breedte
 • hoogwaardig ophangsysteem
 • omzetting van geluidsenergie in warmte door materiaaltypische poriënstructuur
 • ideale professionele oplossing voor de geluidsisolatie in open kantoorruimte en andere grote ruimtes
 • in verschillende kleuren leverbaar

Tolerantie
Het akoestisch zeil aixFOAM "Concaaf" produceren wij volgens DIN 7715 deel 5 P3.

Verpakkingseenheid
- 1 stuks inclusief bevestigingsset

Leveringsopties
- verschillende kleuren stofbekleding

Afmeting
- 2 m x 1 m (zonder montagesysteem)

Ons hoogwaardige aixFOAM akoestisch zeil ontvangt u inclusief een bijbehorend montagesysteem.

aixFOAM akoestische zeilen "Concaaf" hebben een breed absorptiespectrum. Daardoor zijn ze optimaal geschikt voor de geluidsisolatie en akoestische oplossingen voor conferentieruimtes en andere grote ruimtes. De akoestische stof zorgt voor het optimaliseren van ruimteakoestiek en een verbeterde spraakverstaanbaarheid. Tegelijkertijd worden de ruimtes optisch opgewaardeerd.

U heeft daarmee niet alleen effectieve akoestische en geluiddempende materialen ter beschikking, maar ook een designelement, dat zich perfect aan de architectonische omstandigheden aanpast. Onze aixFOAM akoestische zeilen kunt u geheel naar uw persoonlijke ideeën onopvallend in de ruimte integreren. Ook is het mogelijk door een geschikte keuze van de kleur opvallende accenten aan de ruimte te geven.

Onze effectieve geluidsabsorberende materialen zijn optimaal geschikt voor:


Geluiddemping in resp. van:
 • ruimtes waar veel bezoekers komen
 • kindercrèches, scholen
 • kerken
 • congreslocaties
 • expositie- en beurshallen
 • callcenters
 • tentoonstellingshallen
 • bedrijfsruimten
 • collegezalen
Geluiddemping in:
 • woonruimten
 • conferentiecentra
 • hotelfoyers

Onze akoestische zeilen kunt u daar gebruiken, waar behalve de verbetering van de akoestiek van de ruimte ook individualiteit, schoonheid en stijl gewenst zijn. Dit akoestisch isolatiemateriaal is speciaal ontworpen voor de optimalisatie van de ruimteakoestiek, de vermindering van nagalm en de effectieve lawaai- en geluiddemping. Wanneer het geluidsniveau merkbaar wordt verminderd, stijgt zowel het welbevinden als de concentratie en daarmee ook het prestatievermogen.

Onze akoestische schuimstoffen zijn kunstmatig vervaardigde materialen, die naast een poriënstructuur met cellen een naar verhouding lage dichtheid hebben. Hierbij zijn er soorten met gesloten cellen en met open cellen. Het poreuze geluiddempende materiaal, de zogenaamde PUR-schuimstoffen, hebben gedeeltelijk open wanden tussen de afzonderlijke cellen. Daarmee bieden ze een ideale basis voor gericht kanaliseren van geluid.

Wij adviseren volgende accessoires geschikt voor dit product: