aixFOAM akoestische plafondplaten (SH040)
aixFOAM akoestische plafondplaten (SH040)
Art.nr.: SH040
aixFOAM akoestische plafondplaten (SH040)
Art.nr.: SH040

aixFOAM akoestische plafondplaten (SH040)

Art.nr.: SH040
aixFOAM akoestische plafondplaten "Convex/Concaaf"
 • Verkrijgbaar in 9 kleuren
 • Afmeting: 200 x 100 cm
 • Toepassing: lounges, foyers, ontmoetingsruimten, besprekingshoeken, ruimteverdelers, office & callcenters, vergaderruimten, kantoren, kantoortuinen
In 3 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Het door u gekozen product wordt verzonden in verpakkingen van 1-packs.
Hoeveel pakketten van 1 heb je nodig?

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is 10000.

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is 1.

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd? Hier gaat het verder
Uw keuze:
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

aixFOAM akoestische plafondplaten (SH040)
Art.nr. SH040

1 Pack =
= 1

Onze aixFOAM akoestische plafondplaten "Convex/Concaaf" bieden een zeer effectieve en exclusieve oplossing voor geluidsisolatie in lounges, kantoren en andere ruimtes, waarin het gebruik van moderne plafond-ophangelementen het optimaliseren van de ruimteakoestiek kan bewerkstelligen. Dankzij de gebogen vorm is dit horizontaal hangend akoestisch absorberend materiaal bovendien een unieke blikvanger.

De steeds hogere eisen aan de woon- werkomgeving leiden tot een toenemende verwachting met betrekking tot de ruimteakoestiek. Met name op het gebied van woonruimten, kantoren, callcenters, vergaderruimten, lounges en ontmoetingsruimten moeten met betrekking tot het design van de ruimtelijke akoestiek geen compromissen worden gesloten. Niet alleen het gevoel speelt hierbij een beslissende rol, maar ook de volledige bevrediging van de gehoorzin.

Bij de bouw van kantoorgebouwen, openbare voorzieningen, maar deels ook bij de woningbouw worden vaak zogenaamde "akoestisch harde" materialen gebruikt. Hiertoe behoren onder andere beton, glas en gladde kunststoffen. Deze materialen beïnvloeden niet alleen de akoestiek in het algemeen, ze kunnen ook tot de verslechtering ervan leiden. In vele gevallen ontstaat op die manier een dusdanig slechte ruimteakoestiek, dat de ruimtes hol en leeg klinken. Weliswaar kan door het gebruik van behang, tapijten en gordijnen al een gunstiger effect worden bereikt, een werkelijk effectieve geluiddemping kan echter alleen met kwalitatief hoge geluiddempingsproducten worden bereikt.

In poreus geluiddempend materiaal zoals onze aixFOAM akoestische plafondplaten wordt de trilling van de luchtdeeltjes - afhankelijk van het wrijvingsverlies - in meer of mindere mate afgeremd en daardoor het geluid verminderd. Daarom kan onze effectieve design-geluidsabsorber optimaal voor de compensatie van "akoestisch harde" materialen worden gebruikt. Deze heeft een hoog geluidsabsorberend vermogen en zorgt daarmee bijvoorbeeld voor een goede geluidsisolatie in callcenters en in andere grote ruimtes.

Door de verscheidenheid aan kleuren van de stoffen bekleding kan ons aixFOAM akoestisch zeil optimaal in elke bestaande omgeving worden ingepast. Op deze manier is niet alleen een uitgebalanceerde ruimteakoestiek realiseerbaar, maar is er ook de mogelijkheid tot creatieve compositie.

Het best kunt u direct en geheel vrijblijvend uw persoonlijke offerte aanvragen.

aixFOAM akoestisch zeil "Convex" in een overzicht

 • uitstekende akoestische eigenschappen
 • exclusieve verwerking
 • leverbaar in 200 cm lengte en 100 cm breedte
 • hoogwaardig ophangsysteem
 • omzetting van geluidsenergie in warmte binnen de materiaaltypische poriënstructuur
 • ideale professionele oplossing voor het reduceren van geluidsbelasting op kantoor en de geluiddemping in woonruimtes
 • verkrijgbaar in diverse kleuren

Tolerantie
Het akoestische zeil aixFOAM "Convex" vervaardigen wij conform DIN 7715 deel 5 P3.

Verpakkingseenheid
- 1 stuks inclusief bevestigingsset

Leveringsopties
- diverse kleuren stoffen bekleding

Afmeting
- 200 cm x 100 cm (zonder montagesysteem)

Onze hoogwaardige aixFOAM akoestische zeilen leveren wij inclusief een bijbehorend montagesysteem.

De aixFOAM akoestische zeilen "Convex/Concaaf" zijn dankzij hun brede absorptiespectrum uitstekend geschikt voor de geluidsisolatie voor vergaderzalen en conferentieplekken en andere grote ruimtes. Het met stof beklede oppervlak zorgt niet alleen voor een significant verbeterde beleving van de ruimte en een verbeterde spraakverstaanbaarheid, de ruimtes worden ook optisch opgewaardeerd. De grote verscheidenheid aan kleuren maakt een persoonlijke vormgeving van de ruimte mogelijk en past zich perfect aan de architectonische omstandigheden aan. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u ons aixFOAM geluiddempend materiaal onopvallend in de omgeving integreren of er juist markante accenten aan geven.

Ons modern vormgegeven geluidsabsorberend materiaal is optimaal geschikt voor:


Geluiddemping van resp. in:
 • ruimtes waar veel bezoekers komen
 • scholen en kindercrèches
 • kerken
 • tentoonstellingshallen
 • conferentiezalen
 • beurshallen
 • callcenters
 • bedrijfsruimten
 • collegezalen
Geluiddemping in:
 • conferentiecentra
 • hotelfoyers
 • woonruimten

Met onze akoestische zeilen helpen wij u daar, waar het niet alleen om het optimaliseren van de ruimteakoestiek gaat, maar waar tegelijkertijd individualiteit, stijl en schoonheid gewenst zijn. Dit akoestisch isolatiemateriaal is speciaal ontwikkeld voor de optimalisatie van de akoestiek in de ruimte, het minimaliseren van de nagalm en de effectieve lawaai- en geluiddemping. Door de vermindering van het geluidsniveau stijgen het welbevinden en de concentratie. Daaruit resulteert een aanzienlijke verhoging van het prestatievermogen.

Bij de door ons gebruikte akoestische schuimstoffen gaat het om kunstmatig geproduceerde materialen met een naar verhouding lage dichtheid en een poriënstructuur met cellen. Hierbij zijn er soorten met open cellen en gesloten cellen. Bij poreus geluiddempend materiaal, de zogenaamde PUR-schuimstoffen, zijn de wanden tussen de afzonderlijke cellen deels open waardoor het een ideale basis vormt voor het doelgericht kanaliseren van geluid.