Akoestische Zuil Cube/Circle (SH070)
Akoestische Zuil Cube/Circle (SH070)
Art.nr.: SH070
Akoestische Zuil Cube/Circle (SH070)
Art.nr.: SH070

Akoestische Zuil Cube/Circle (SH070)

Art.nr.: SH070
aixFOAM design akoestische zuil "Cube/Circle"
 • Verkrijgbaar in 9 kleuren
 • Afmeting: 48 cm x 48 cm, hoogte: 2 meter
 • optimaal voor akoestische versterking b.v. in ergaderruimten, foyers, ontmoetingsruimten, kantoren, kantoortuinen, office en callcenters, lounges
In 3 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Het door u gekozen product wordt verzonden in verpakkingen van 1-packs.
Hoeveel pakketten van 1 heb je nodig?

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is 10000.

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is 1.

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd?
Hier gaat het verder
Uw keuze:
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

Akoestische Zuil Cube/Circle (SH070)
Art.nr. SH070

1 Pack =
= 1

Onze akoestische zuil aixSILENT "Cube/Circle" dient als moderne oplossing voor geluidsisolatie in kantoren, verblijfsruimten en andere zones, waarin door doelgericht geplaatste designelementen het optimaliseren van de ruimteakoestiek kan worden bereikt. Dankzij hun opvallende vorm zijn deze flexibel te plaatsen akoestische zuilen ware blikvangers, die tegelijkertijd als designelement kunnen worden gebruikt.

Juist de laatste tijd leiden hogere eisen aan de woonomgeving, maar ook in openbare ruimtes of in kantoren tot een hoger verwachtingspatroon met betrekking tot de ruimteakoestiek. Hierbij moet niet alleen het gevoel kloppen, maar moet evenzeer de volledige bevrediging van de gehoorzin gegarandeerd zijn. Daarbij komt dan ook nog het optische aspect, waarbij in toenemende mate minder compromissen worden gesloten.

Vooral in ruimtes zoals woonkamers, kantoren, callcenters, cafés, vergaderzalen, thuisbioscopen, kinder- en speelkamers wordt meer aandacht besteed aan een aantrekkelijk uiterlijk van het geluidisolerende materiaal. Daarmee verandert dit van puur functionele componenten steeds meer naar onmisbare designelementen.

Onze akoestische zuil aixSILENT "Cube/Circle" voldoet volledig aan deze hoge verwachtingen. Ze bieden de mogelijkheid, elke willekeurige ruimte zowel designtechnisch als akoestisch op de meest optimale wijze uit te rusten en tegelijkertijd creatief vorm te geven. Hierdoor heeft u de gelegenheid, uw ruimtes perfect op uw individuele behoeften en persoonlijke omstandigheden af te stemmen.

Door de verscheidenheid aan kleuren van de stoffen bekleding kunnen de geluidsabsorbers in elk bestaand ruimteontwerp worden ingepast. Conferentieruimtes kunt u met deze decoratieve akoestische elementen net zo goed uitrusten als cafetaria's, restaurants of tentoonstellingsruimtes. Als verplaatsbare akoestiekwanden maakt het geluidsabsorberend materiaal bovendien een effectieve geluiddemping voor peuterspeelzalen en andere faciliteiten mogelijk, waarin het naast het akoestische aspect niet in de laatste plaats op creatieve vormgeving aankomt.

Onze akoestische schuimstoffen, kunstmatig vervaardigde stoffen met een naar verhouding lage dichtheid en poriënstructuur, helpen bij teveel nagalm in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Het aixFOAM-productassortiment omvat producten voor het optimaliseren van de ruimteakoestiek, die tegelijkertijd door individualiteit, schoonheid en stijl overtuigen zoals de hier gepresenteerde decoratieve akoestische elementen.

Vraag direct - geheel vrijblijvend - uw persoonlijke offerte aan.

Akoestische zuil "Cube/Circle" in een overzicht

 • uitstekende akoestische eigenschappen
 • Grondvlak: 480 mm x 480 mm
 • Hoogte: 2.000 mm
 • stabiele voet van geanodiseerd aluminium
 • geluidsenergie wordt binnen de poriënstructuur van het materiaal omgezet in warmte
 • perfecte professionele oplossing voor de geluidsisolatie voor zalen
 • leverbaar in verschillende kleuren

Tolerantie
De akoestische zuil aixSILENT "Cube/Circle" wordt volgens DIN 7715 deel 5 P3 vervaardigd.

Verpakkingseenheid
- afhankelijk van de materiaaldikte (zie prijscalculator rechtsboven op de pagina in de rubriek "Formaat")

Leveringsopties
-- verschillende kleuren stoffen bekleding

Afmeting
grondvlak: 480 mm x 480 mm
Hoogte: 2.000 mm

Voet
veredelde voet van geanodiseerd aluminium

Dit hoogwaardige akoestisch isolatiemateriaal in zuilvorm kunt u vrij in de ruimte plaatsen.

Vooral bij het ontwerp en de bouw van openbare ruimtes, kantoren en deels echter ook van woonruimten worden vaak "akoestisch harde" materialen zoals beton, glas en harde kunststoffen gebruikt. Deze kunnen de ruimteakoestiek negatief beïnvloeden, omdat hun kwaliteit in belangrijke mate van de nagalmtijd van het geluid binnen de ruimte afhangt. Door hun grootte en hun omvangrijke absorptiespectrum zijn de aixFOAM akoestische zuilen onder andere geschikt voor de effectieve geluidsisolatie van welkomsthallen/foyers of voor akoestische maatregelen tegen galm in feestruimtes en theaters. Het met stof beklede akoestische element zorgt voor de meest optimale akoestische omstandigheden in evenementenhallen, vergaderzalen en andere grote ruimtes.

Onder de belangrijkste gebruiksmogelijkheden vallen:


Geluiddemping in resp. van:
 • ruimtes waar veel bezoekers komen
 • kerken, kindercrèches en scholen
 • callcenters, conferentiezalen en kantoortuinen
 • beurshallen
 • bedrijfsruimten
 • tentoonstellingshallen
 • collegezalen
Geluiddemping in:
 • conferentiecentra
 • hotelfoyers

De absorptie van het geluid berust daarbij grotendeels op het natuurkundige proces geluidsenergie in warmte om te zetten. Door de vezelachtige en/of poreuze structuur van het geluidsabsorberende materiaal wordt de trilling van de afzonderlijke luchtdeeltjes - afhankelijk van het wrijvingsverlies - in lichte of sterkere mate geremd. Om deze reden kan poreus geluiddempend materiaal zoals textiel, minerale wol, tapijten, speciale akoestische pleister en met name onze akoestische schuimstoffen als compensatie voor "akoestisch harde" bouwmaterialen worden gebruikt.