Basiskennis akoestiek - akoestische begrippen eenvoudig uitgelegd.

Basiskennis akoestiek: Alles over geluidsisolatie, geluiddemping en akoestische optimalisatie!

Om uw keuze voor het juiste akoestische product voor het door u beoogde doel gemakkelijker te maken, beantwoorden wij in "basisbegrippen akoestiek" de belangrijkste vragen over dit onderwerp.

Zoekt u voor uw bedrijf of woning een op-maat-gemaakte oplossing voor geluidsisolatie of geluiddemping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Van ruimteakoestiek tot geluidsbeheersing van machines; onze producten bieden een oplossing voor uw probleem.

Wij delen onze ervaringen graag met u. Voor experts op het gebied van geluiddemping, en voor iedereen die het wil worden, geven wij op de volgende pagina’s tips, informatie, kant-en-klare oplossingen en toepassingsvoorbeelden. Geluiddemping is niet alleen interessant voor de verbetering van de ruimteakoestiek in hifiruimtes of voor een akoestische optimalistatievan gehoorzalen en testruimtes. Geluiddemping is ook cruciaal als het gaat om het uitvoeren van geluiddempende maatregelen bij machines of motoren.

Wij kunnen u adviseren over bouwkundige maatregelen voor geluiddemping. Denk bijvoorbeeld  aan het inrichten van gehoorzalen of het verbeteren van de contactgeluidsisolatie en het overkappen van machinekamers.

Geluidsoverlast kan tot ernstige gezondheidsproblemen leiden.

Geluidsisolatie (bescherming tegen geluidsoverlast) is een wezenlijk onderdeel van de arbo-omstandigheden en milieubescherming. Ook hier kunnen wij u dankzij onze vele jaren ervaring én ons ruim assortiment bij helpen.

Geluiddemping en geluidsisolatie in de ruimteakoestiek en in machineconstructies worden op deze pagina’s uitvoerig besproken. U vindt ook veel toepassingsvoorbeelden van onze vele producten.

 

 Prijs binnen Duitsland:

Boven 250,00 €: Levering gratis

Onder 250,00 €: Vast verzendkostenbedrag van 19,00 €

 

Leveringen naar het buitenland:

Om de verzendkosten voor buitenlandse bestellingen zo laag mogelijk te houden, verzenden wij onze producten veelal tezamen, via diverse transporteurs. Om u transparantie en inzage te bieden in de transportkosten, heeft de aixFOAM online shop de mogelijkheid om, voor het voltooien van de order, in het winkelwagentje de eindbestemming te selecteren. Daarop maken wij een persoonlijk kostenplaatje van de verzending.

Aan de onderstaande landen leveren wij binnen dit shopsysteem:

België                        

Italië

Portugal

Hongarije

Bulgarije

Letland

Roemenië 

 Oostenrijk            

Denemarken

Liechtenstein             

Zweden

 Turkije

Engeland

Litouwen

Zwitserland

 Servië

Estland 

Luxemburg

Slowakije

 

Finland

Nederland

Slovenië

 

Frankrijk

Noorwegen

Spanje

 

Ierland

Polen

Tsjechische Republiek

 

 

U kunt uw land niet vinden?

Stuur ons dan uw bestelling via e-mail toe: sales@aixfoam.de

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Zelf afhalen:

Door de jaren heen heeft aixFOAM haar logistieke processen weten te optimaliseren en te automatiseren. Wij raden u daarom aan om de producten die u online bestelt, niet zelf af te halen. In slechts uitzonderlijke gevallen is het afhalen op locatie mogelijk. Wij dienen de transportkosten, zoals deze op de opdrachtbevestiging zijn aangegeven, echter altijd in rekening te brengen. U kunt deze niet terugvorderen.  Wij vragen hiervoor uw begrip.