Geluidsabsorber Puzzeldesign Vilt - SH006
Geluidsabsorber Puzzeldesign Vilt - SH006
Art.nr.: SH006Puzzle
Geluidsabsorber Puzzeldesign Vilt - SH006
Art.nr.: SH006Puzzle

Geluidsabsorber Puzzeldesign Vilt - SH006

Art.nr.: SH006Puzzle
Absorptieplaten met Textiel Oppervlakte in Puzzel Design
 • verkrijgbaar in 15 kleurs, van trendmatig en elegant tot klassiek en modern
 • Puzzle size 56 x 50,5 cm
 • Oppervlakte akoestisch geoptimaliseerd en gemakkelijk te onderhouden
 • verschillende materiaal diktes en brandveiligheid
 • flexibel inzetbaar in allen toepassingsgebieden, v.g. bureau, woonruimte, scholen & peuterspeelzalen, kinderkamer
In 5 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is 10000.

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is 1.

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd?
Hier gaat het verder
Uw keuze:
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

Geluidsabsorber Puzzeldesign Vilt - SH006
Art.nr. SH006Puzzle

1 Pack =
= 1
€ 127,62
incl.. 19 % btw
FormaatHoogteAbsorptiegraad volgens DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 30 0,10 0,50 0,78 0,63 0,49 0,53
1000 x 500 50 0,17 0,73 0,71 0,59

0,57

0,45

 

De meting van de absorbtiegraad werd aan polyester akoestiekschuimen door het "Institut für technische Akustik der RWTH-Aachen" uitgevoerd. De plaatselijk optredende waardes boven 1 kunnen in de door ITA realistische uitgevoerde opstelling optreden. Dit is te verklaren doordat het werkelijke oppervlak groter is dan het oppervlak dat lengte x breedte zou geven.

Eigenschappen
Deze design geluid absorber stekt door zijn kleur diversiteit en ook door zijn ongewone vorm sterk van de standaard af. Nevens de zeer aanschouwelijk optiek overtuigd SH006 Design door zijn hoge absortie waarde in de middelfrequentiebereik. De aixFOAM akoestiekschuim wordt met een vilt oppervlakte overedelt. De resultaat van de combinatie van twee High End akoestiek materialen is een uitzonderlijke aixFOAM product met effectief geluid absorbtie bij zeer aanschouwelijk optiek.

Tip
Wij willen U er op attent maken, dat aixFOAM door een veeltal aan opties, die wij als fabrikant aanbieden, altijd opdrachtgebonden geproduceerd wordt. Hierdoor krijgt iedere klant bij ons zijn persoonlijk aixFOAM - geluiddempproduct, dat volgens wens, behoefte en zijn toepassing expleciet gemaakt zijn.

Tolerantie
Wij vervaardigen het product volgens DIN 7715 Part 5 P3.

Verpakking
Verschillend per materiaalhoogte (te vinden onder de rubriek "formaat" van het calculatievenster in het bereik Prijzen.

Meer achtergrondinformatie over de design geluidsabsorber Puzzel met opgewalst, akoestisch vilt:
Voor onze design geluidsabsorbers Puzzel met opgewalst akoestisch vilt gebruiken we alleen akoestische schuimstoffen met een duidelijk gedefinieerde poriëngrootte. Deze schuimstoffen hebben een fijnporige en heterogene structuur en realiseren zeer hoge resultaten bij het omzetting van geluidsenergie in warmte-energie volgens het natuurkundig basisprincipe.
Ook bij onze design geluidsabsorbers maken we gebruik van dit natuurkundig proces. Dankzij onze jarenlange, intensieve ervaring op het gebied van complexe schuimprocessen van akoestische PUR-(polyurethaan)schuimen kunnen wij u garanderen dat u alleen de allerbeste en meest doeltreffende, akoestische producten krijgt voor uw kantoor, call center, woonruimte of studio. Dit wordt ook bevestigd door metingen, uitgevoerd door het Institut für technische Akustik (Instituut voor Technische Akoestiek) van de RWT (Rijnland-Westfaalse Hogeschool) in Aken.
Onze design geluidsabsorbers kunnen door een duidelijk merkbare verkorting van de nagalm de ruimteakoestiek in de bovenvermelde toepassingsruimtes aanzienlijk verbeteren. Een verbeteringsmaatregel die een merkbaar prettig effect heeft en die zeer gewaardeerd wordt door iedere medewerker die de typische geluidscoulissen van kantoortuinen kent.
De SH006 presteert uitstekend door de hoge absorptiegraad in het middenfrequentiebereik. Het akoestisch schuim wordt met een speciaal vilt afgewerkt. Met de combinatie van twee high-end akoestische materialen hebben wij een uitzonderlijk en elegant aixFOAM akoestisch product gecreëerd. Met onze design geluidsabsorbers kan niet alleen de akoestiek verbeterd worden, maar door het bijzondere en fijne design kunnen deze absorbers zelfs de meest kleurloze gebouwen en call centers opvrolijken en zo ook in woonruimtes voor een prettig, stijlvol accent aan de wand zorgen.
Omdat verschillende kleuren gecombineerd kunnen worden, onderscheidt de design geluidsabsorber Puzzle met opgewalst vilt zich op een prettige manier van de eenheidsworst van standaard geluidsisolatieproducten. Omdat voor het dempen van geluid vaak geadviseerd wordt om een redelijk groot oppervlak te bekleden met geluidsisolerende producten, kunnen de puzzeldelen kleurrijk gecombineerd worden in de meest uiteenlopende creaties. En zo is er natuurlijk voor elk wat wils.

Eyecatcher of een decent design element?   
Onze Puzzel Geluid Absorbers laten zich probleemloos in elk ruimte concept integreren!

14 verschillende kleuren, van trendmatig-elegant tot klassiek-modern, staan voor U als textiel coating ter beschikking:

 • koningsblauw
 • meigroen
 • gemarmerd amber
 • designrood
 • gemarmerd fuchsia rood
 • gemarmerd zandstenen
 • gemarmerd elpen
 • mokka bruin
 • terra bruin
 • gemarmerd kastanjebruin
 • zwart
 • gemarmerd grafietgrijs
 • asgrijs
 • gemarmerd lichtgrijs
   
De absorptie schuim is als basismateriaal altijd in één neutraal anthraciet.

Montageopties
aixFOAM-zelfkleefvoorziening
Hierbij wordt de achterkant van de geluiddemper in de fabriek machinaal van een oplosmiddelvrij lijmsysteem voorzien en met linerpapier afgedekt. Dit linerpapier moet er vóór het vastplakken door de klant worden afgetrokken.

Materiaalopties
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200 Brandklasse DIN 4102 B2 (uitsluitend met aixFOAM-zelfkleefvoorziening) (zie online consultant)
De vermelde brandklas zijn exclusief maar geldend voor de gekozen akoestiekschuim. Bij akoestiekschuim de naar de brandklas DIN 4102 B1 of B2 gecertificeerd zijn, kunnen wij dese brandklas in meeste gevallen met en zonder selfplakuitruisting bevestigen.

Formaatopties
Elke aixFOAM-product is in verschillende diktes met bijbehorende verpakkingseenheden verkrijgbaar.

1 set puzzle beinhoud uit:
2 stuk ca. 560 x 505 mm

Inzetgebieden:
bureau, callcenter, woonruimte, scholen & peuterspeelzalen, kinderkamer, plafond- en wandbekledingen, studios, HIFI ruimtes

Wij adviseren volgende accessoires geschikt voor dit product: