Geluiddemping voor compressoren

Voor een doeltreffende geluiddemping van compressoren zijn de volgende aixFOAM-producten zeer geschikt:

 

Noppenschuimstof met noppenprofiel   (SH0021)          Geluiddempende absorptieplaten (SH0071)

            

     
 

 

Geluidsabsorberende matten met glad oppervlak (SH0011)

 

Compressoren worden in de industrie en het bedrijfsleven voor heel diverse toepassingen gebruikt. Het gaat dan bijvoorbeeld om compressoren voor slagzuigers, membraancompressoren, compressoren voor bypasses, rootsblazers e.d.

Eén ding hebben deze apparaten gemeen: tijdens het verdichtings- of compressieproces hebben ze een aanzienlijk hoog geluidsniveau. Want precies tijdens dit proces wordt het gasvolume kleiner gemaakt en door deze verandering van druk wordt het gas warm.

Het is al langer bekend dat een goede geluidsisolatie op de werkplek een positieve invloed heeft op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van medewerkers. Want alleen medewerkers die ongestoord en rustig kunnen werken, zijn productief en gefocused. En in tijden waarin de prestatiedruk steeds hoger wordt, is een prettige werksfeer van onbetaalbare waarde.

Vooral daarom vinden steeds meer ondernemers een goed uitgewerkt concept voor ruimteakoestiek zeer belangrijk. En dan gaat het niet alleen om het geluid op de verkoopafdeling, maar vooral om het geluid op de productieafdeling. Want vooral hier is de geluidsoverlast, maar ook het standaard geluid op de afdeling, aanzienlijk groter dan op kantoor.

En precies hier kunnen wij u helpen! Want met de juiste, geluidsisolerende matten kan het geluid van de compressoren heel succesvol geïsoleerd worden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw behoefte heel precies analyseren en aan de hand van ons breed aanbod aan geluidsisolerende producten kunnen wij de meest geschikte oplossing voor uw probleem bieden.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige, akoestische schuimen en met behulp van de aller modernste CNC-snijapparatuur kunnen wij ook oplossingen bieden voor de meest complexe installaties. Wij doen alle vele jaren intensief onderzoek naar de beste oplossingen voor geluidsisolatie en geluiddemping. Profiteer daarom van onze ervaringen!