Geluiddemping voor de thuisbioscoop

Om het geluid in uw thuisbioscoop op doeltreffende en moderne wijze te dempen, adviseren wij de volgende producten:

Schuimstof met piramidestructuur (SH003)                       Efficiënt designabsorber met modern oppervlak (SH005)

              

 

 

Geluidsabsorber met driehoekig oppervlak (SH015)               Efficiënte basabsorbers in twee verschillende groottes (SH012)

           


 

Zeer werkzaam, professioneel schuim met noppenprofiel (SH002) 

 

Een “thuisbioscoop” wordt steeds belangrijk in deze tijden van HD, 3D-televisie, Blue Ray, internettelevisie en dergelijke.

Maar één ding kan ook het meest geavanceerde, technische toestel niet goed maken, namelijk een slechte of matige ruimteakoestiek. Want veeleisende kijkers  willen vooral genieten van het directe geluid uit de luidsprekers van de afspeelapparatuur. En niet het door storende reflecties vertekende  geluid .
Met behulp van onze akoestische producten kunt u in een keer afrekenen met een slecht geluid in uw thuisbioscoop. En dat in heel veel verschillende vormen en in diverse kleuren.
Zo is ons akoestisch schuim verkrijgbaar als klassiek noppenschuim (SH002), als designabsorber met modern oppervlak (SH005), als geluidsabsorber met driehoekig oppervlak (SH015) of als zeer efficiënte basabsorber verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen (SH012).
Als sinds 1958 houden wij ons intensief bezig met “ruimteakoestiek” en we laten onze klanten graag mee profiteren van onze jarenlange ervaring. Dankzij onze zeer intensieve onderzoeken en tests op het gebied van akoestisch schuim, kunnen wij perfecte producten realiseren van de allerhoogste kwaliteit. We willen dan ook uitmuntende geluiddemping of geluidsisolatie die een perfecte ruimteakoestiek realiseert. Een ruimteakoestiek die ook de grootste filmfanaten zal overtuigen.  
In samenwerking met het INSTITUT FÜR TECHNISCHE AKUSTIK (Instituut voor Technische Akoestiek) van de Rijnland-Westfaalse Hogeschool (RWTH) in Aken is ons dat dankzij deze talrijke tests uiteindelijk ook gelukt. Met de bovenvermelde absorbers bieden wij u een perfecte klank in uw thuisbioscoop. In de vorm van moderne, efficiënte en mooi vormgegeven producten.

Nog meer inspiratie vindt u in onze trendgalerie ruimteakoestiek.