Geluidsisolatie resp. geluiddempende producten - online bestellen

Geluidsisolatie resp. geluiddempende producten - online bestellen

 

In het digitale tijdperk kan bijna elk product online besteld worden. Dus ook geluidsisolerende matten en akoestische oplossingen. Maar bij technische veeleisende producten, zoals bijv. geluidsabsorbers, kan het moeilijk zijn om het juiste product te kiezen.

Geluiddempende matten hebben een bijzonder profiel. Vaak wordt de efficiënte werking van de absorbers bepaald door het profiel. Bovendien werkt elk profiel anders, m.a.w. bij iedere frequentie is de geluidsabsorptie anders.

De aixFOAM® online shop is verdeeld in twee categorieën. De categorie ruimteakoestiek biedt oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek in bijvoorbeeld call centers, opnamestudio’s, thuisbioscopen, luisterkamers en privéruimtes etc. De categorie technische akoestiek biedt oplossingen  voor de akoestische isolatie van industriële machines, motoren, bootrompen, koelruimtes, etc.

Bij het kiezen van de juiste schuimstof voor uw geluidsisolatie en geluiddemping kunnen basisbegrippen akoestiek u helpen. Hierin vindt u een overzicht van alle producten met een korte beschrijving van de akoestische eigenschappen en andere nuttige informatie.

Hier vindt u ook een tabel met absorptiegraden volgens DIN 52212 bij diverse frequenties. De waarden worden vermeld in groottes van 0,1 - 1,2. Hoe hoger deze waarde, hoe beter de geluidsabsorberende eigenschappen van de schuimstof bij de verschillende frequenties.

Wanneer een korte beschrijving van het product niet voldoende is, kunt u in basisbegrippen akoestiek van de aixFOAM® online shop meer lezen over het onderwerp. Van de chemische basisprincipes tot uitleg over de montagemogelijkheden tot concrete voorbeelden; onze online adviseur heeft op haast  elke vraag een antwoord.

 

De aixFOAM® online shop is heel gemakkelijk te gebruiken:

1.)    Product kiezen

2.)    Format kiezen

3.)    Aantal kiezen

4.)    Materiaal (kleur, brandbeveiligingsklasse, etc.) kiezen

5.)    Desgewenst montagemogelijkheden kiezen

6.)    Bestellen

 

Als u nog geen account hebt, wordt deze bij uw bestelling automatisch aangemaakt met de door u ingevoerde persoonsgegevens.

Voor de betaling kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Paypal, automatische overschrijving of een betaling via credit card, de keuze is geheel aan u.  

Daarnaast kunt u exclusief bij een online bestelling van ten minste € 250,-- de producten gratis thuis laten bezorgen.