aixFOAM - geluidsabsorbers voor een perfecte geluidsabsorptie
Wij verbeteren uw akoestiek – al meer dan 60 jaar!
Vlakbij de Nederlandse grens, in Eschweiler nabij Aken (Noordrijn-Westfalen) is niet alleen de geavanceerde productievestiging te vinden, maar ook de verkoop en directie van aixFOAM. Hier draait in het heilige der heiligen alles om een perfecte akoestiek, voor elke sector en tot maximale tevredenheid van onze klanten. Of het nu gaat om de verbetering van uw akoestiek of om minder lawaai te hebben. Als het gaat om geluidsisolatie zijn wij uw partner. Kwalitatief hoogwaardige geluidsisolatie „Made in Germany“ – dat is waar aixFOAM voor staat.
  • Geluidsisolatie direct van de fabrikant
  •  Beste kwaliteit „Made in Germany“
  • Op maat gemaakt, in maar een paar dagen
  •  ISO 9001:2015 gecertificeerd

Kwaliteit en productie - aixFOAM Geluidsabsorberend materiaal

aixFOAM is uw competente partner op het gebied van geluidsisolatie, ruimteakoestiek und technische akoestiek.  Als fabrikant van hoogwaardige en effectieve akoestiek schuimstoffen bieden wij u een uitgebreid product portfolio, waarin wordt gegarandeerd een oplossing voor uw probleem te vinden.

Standaardoplossingen en individuele concepten voor perfecte akoestiek

Bij de nieuw ontworpen locatie in Eschweiler presenteert aixFOAM hoogtechnologisch op een totaal van 6.000 vierkante meter commerciële ruimte. Alle producten in ons assortiment worden hier vervaardigd door geoptimaliseerde processen en productiemethoden. Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen in bijna alle diversificaties vormen de basis voor onze brede waaier van creatieve en economische oplossingen.

Akoestiek schuimstoffen van aixFOAM isoleren of dempen het geluid en beïnvloeden zo actief de akoestiek van een ruimte. Bij onze akoestiek schuimen gaat het om poreuze absorptie. Deze zijn vervaardigd met behulp van zeer complexe processen van hoogwaardige schuim en materialen en hebben verschillende poriëngroottes. Door het materiaaleigen microporeuze en heterogene structuur vertraagt de vibratie van de luchtdeeltjes door wrijving en zet het geluid daardoor in wrijvingswarmte respectievelijk thermische energie om.

Of ruimteakoestiek of geluidsoverlast van machines - ons uitgebreide standaard assortiment omvat uitgebreide aixFOAM oplossingen voor alle gebieden waarin zijn effectieve geluidsisolatie en efficiënte geluidswering gewenst of zelfs noodzakelijk zijn. Hier overtuigen aixFOAM producten niet alleen door de functionaliteit, maar ook individualiteit, stijl en design.

Als u het niet kunt vinden in onze winkel, ontwikkelen wij samen met u een op uw wensen aangepaste, op maat gemaakte conceptoplossing die aan uw behoeften voldoet in alle opzichten.

Akoestiekschuimstoffen van de hoogste kwaliteit dankzij innovatie en jarenlange ervaring

Sinds 1958 werken we onze kerncompetentie - de verwerking en afwerking van PUR-Schuimen - systematisch uit.   Om de producten aan de toenemende technische eisen aan te passen en te perfectioneren, werken we met tal van instellingen samen. Dit stelt ons in staat de voortdurende ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten en de voortdurende verbetering van de op grote schaal geteste aixFOAM-geluidsabsorbers voort te zetten.

Als systeemleverancier voor schuim die gespecialiseerd is in de industriële productie van professionele producten voor geluidswering en geluidsisolatie produceren wij op het hoogste technische niveau en met moderne faciliteiten. Met jarenlange ervaring en een constante kwaliteitscontrole, kunnen wij garant staan voor een constant hoge kwaliteit van de aixFOAM-producten die onze klanten ten goede komt.

Aangezien wij als een toekomstgerichte ontwikkelingspartner vooruitkijkend handelen, hebben we niet alleen het aixFOAM assortiment voortdurend versterkt, maar ook geïnvesteerd in geautomatiseerde processen en de nieuwste CNC technologie. De productie van individuele kleine series is net zo goed mogelijk als de productie van middelgrote en grote series. Zo kunnen wij onze producten optimaal aan uw eisen aanpassen en ook uitzonderlijke speciale oplossingen realiseren.

Gemotiveerde medewerkers en flexibele logistieke partner Onze zeer enthousiaste en toegewijde medewerkers hebben een indrukwekkende vakkennis. Een bovengemiddeld onderwijsniveau en de jarenlange ervaring op het gebied van akoestiek en geluidsabsorbers vormen de basis voor de goede uitvoering van hoge kwaliteit van op maat gemaakte aixFOAM speciale oplossingen. De flexibele netwerken met gerenommeerde logistieke partners en een uitgekiende logistiek bieden onze klanten een duurzame inkoop en ons het nakomen van onze korte levertijden en maximale termijnen. Dit geldt voor leveringen binnen en buiten Duitsland.

Onze technici kijken er naar uit van u te horen - Neem contact met ons op!