De ruimteakoestiek van uw thuisbioscoop verbeteren met onze diverse geluidsabsorbers

Om de ruimteakoestiek in uw thuisbioscoop te verbeteren, adviseren wij van de volgend producten:

Geluidsabsorber met driehoekig oppervlak (SH015)        Zeer efficiënt designabsorber met modern oppervlak (SH005)

               

 

De klassieker: schuimstof met piramidestructuur  (SH003)    Basabsorbers en bastraps in twee verschillende groottes (SH012)               

                

 

Zeer werkzaam, professioneel schuim met noppenprofiel (SH002)

 

 

De ruimteakoestiek van uw thuisbioscoop verbeteren


Wat wil elke filmfanaat hebben voor een een optimale bioscoopervaring?

-       een comfortabele zitplek

-       een uitstekende beeldkwaliteit en

-       een absoluut perfecte klankbeleving.

Om dat laatste, een perfecte klankbeleving, te realiseren, bieden wij fans van een thuisbioscoop een spectrum aan aixFOAM-producten.

Want de kijkers in een thuisbioscoop willen een uitmuntende ruimteakoestiek, dat betekent het dempen en isoleren van ongewenste geluiden.

Voor deze toepassingen kunnen alle mogelijkheden van professionele geluiddemping overwogen worden. Want een zekere klankreflectie is ook in een high-end klankomgeving gewenst om te voorkomen dat een geluidslege ruimte ontstaat waarin elk geluid hol en leeg weerklinkt. Er is een perfecte mix nodig om een levendig klankbeeld te krijgen en ook nog eens een perfecte klankcreatie te realiseren.

Een snelle oplossing voor het verbeteren van de basklanken kan geboden worden door bijvoorbeeld de installatie van absorbers voor lage tonen, randgeluidsdempers, breedbandabsorbers of bastraps.

En om de akoestiek tussen uw eigen vier muren te verbeteren, heeft u geen vakman nodig. Dankzij moderne techniek kunnen de aixFOAM-producten bijvoorbeeld met behulp van montage- en installatiecassettes, en onze speciale trilpluggen, kinderlijk eenvoudig geïnstalleerd worden. Ook de vooraf aangebrachte zelfklevende folie is mogelijk om demontage vele malen gemakkelijker te maken dan met de oude standaardmethodes.

Onze high-end geluidsabsorbers voldoen aan alle hoogstaande eisen voor moderne ruimteakoestiek en kunnen, door een complex natuurkundig effect, de akoestiek in elke ruimte efficiënt en professioneel optimaliseren. Alleen in een akoestisch geoptimaliseerde ruimte kan geluid ook echt beleefd worden. Laat u inspireren door de vele kleur- en vormmogelijkheden van onze geluiddempende panelen. Zo maakt u van een avondje thuisbioscoop een onvergetelijke, cinematografische belevenis.

Nog meer inspiratie vindt u in onze trendgalerie ruimteakoestiek.