We verbeteren de akoestiek in de opnamestudio van 83metoo

Als onafhankelijk YouTuber en blogger voorziet Oli van 83metoo zijn fans en volgers bijna dagelijks van nieuwe artikelen en video's rond thema's als technologie, auto's en onderhoud van voertuigen. Natuurlijk neemt hij vooral op in en rond zijn auto, maar ook in zijn thuiskantoor en opnamestudio.

Helaas liet de akoestiek in deze ruimte zeer te wensen over en ergerde Oli zich aan een storende nagalm, die altijd weer in zijn video's te horen was. Om dit zo snel mogelijk te veranderen en de geluidskwaliteit van zijn opnames effectief te verbeteren, nam hij contact met ons op. Samen met een van onze akoestische experts had Oli al snel zijn favoriet gevonden.

Zijn keuze viel op onze vierkante SH004 absorptieplaat in antraciet en een dikte van 5 cm. Omdat de dempers vaak in zijn video's te zien zouden zijn en hij een zo flexibel mogelijke oplossing wilde, besloot hij onze aixFOAM montagecassettes te gebruiken voor de bevestiging. Hierdoor konden de dempers gemakkelijk bevestigd worden en als stijlvolle akoestische beelden in de ruimte worden geïntegreerd.

In de volgende video op zijn tweede kanaal kunt u Oli begeleiden vanaf het uitpakken van de dempers, tot aan de montage en de uiteindelijke soundcheck. Oli, zijn gemeenschap en wij zijn enthousiast en denken dat het resultaat in elk geval de moeite waard is om te zien en te horen!


Wie is eigenlijk 83metoo?

83metoo is niet alleen de grootste auto-onderhoud-community op YouTube met meer dan 126.000 leden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar bovenal het merk en het hart van channeloperator Oli. Op zijn eigen website, op YouTube, Instagram en Facebook - nagenoeg dagelijks voorziet hij zijn volgers van instructies, reportages of nieuws rond om auto's, motoren, technologie en onderhoud van voertuigen. Hier komen autogekken en voertuigliefhebbers zeker aan hun trekken.

https://www.83metoo.de/
Onze aixFOAM absorptieplaat voor een ideale studiosound:

Met praktische zelfklevende uitvoering of in flexibele montagecassettes: Onze vierkante absorptieplaten SH004 behoren tot de meest populaire producten voor thuisbioscopen, geluidsstudio's en repetitieruimtes.


Naar de producten SH004

Geluidsreductie in het kwadraat

Onze vierkante absorptieplaten voor effectieve geluiddemping

Koop nu!

Met noppen tegen het lawaai

Klassiek noppenschuim voor geluiddemping en geluidsoptimalisatie

Koop nu!
Callcenter