Zelf wanddecoratie maken in de kinderkamer

Zelf wanddecoratie maken in de kinderkamer

Voor de wanddecoratie in de kinderkamers adviseren wij de volgende producten uit onze aixFOAM-serie:

 

Design absorptieplaten in diverse vormen   (SH006)                             Akoestische wandelementen – Puzzel (SH006)                                                 

                                          

 

 

Geluidsisolatie in kinderkamer zou een logische verbintenis zijn , maar in de praktijk wordt deze combinatie niet vaak concreet.

Want de meeste, op de markt verkrijgbare geluidsisolerende producten zijn niet kindvriendelijk en ook niet uitnodigend genoeg om een kinderkamer mee in te richten.

Daarom hebben wij lang nagedacht over kindvriendelijke en decoratieve akoestische dempingsmogelijkheden. En het resultaat mag gezien worden! Het aixFOAM product SH006 is verkrijgbaar in de vorm van een wolk, nijlpaard of een hart. Het oppervak van de SH006 wordt extra bekleed met een speciaal hiervoor ontwikkeld viltmateriaal. Door de combinatie van twee zeer efficiënte, akoestische high-endmaterialen ontstaat een geluidsisolerend product van de allerhoogste kwaliteit dat er ook nog eens verrassend mooi uitziet. Vooral door zijn hoge absorptieniveau in de middelfrequente bereiken onderscheidt dit product zich op een zeer overtuigende wijze van andere standaardproducten.

Omdat individuele vormen ook mogelijk zijn, kunt u de wand van de kinderkamer helemaal naar eigen inzicht decoreren en deze zo veel mogelijk aan de wensen en behoeftes van uw kind aanpassen.

Zorg voor bijzondere decoratieve accenten en stimuleer de fantasie en de ontwikkeling van uw kind met kindvriendelijke patronen.

Geef uw fantasie de ruimte en maak gebruik van de vele kleur- en vormmogelijkheden. Samen met uw kind schept u een creatieve en uitdagende omgeving, waar alle gezinsleden,vriendjes en vriendinnetjes  zich prettig voelen. Niet in de laatste plaats door de optimale akoestiek.

En natuurlijk klinkt dan nooit meer de waarschuwing: "Sst, stil, de buren".