Geperst Vlokkenschuim - geluiddempende absorptieplaten - SH007
Geperst Vlokkenschuim - geluiddempende absorptieplaten - SH007
Art.nr.: SH007
Geperst Vlokkenschuim - geluiddempende absorptieplaten - SH007
Art.nr.: SH007

Geperst Vlokkenschuim - geluiddempende absorptieplaten - SH007

Art.nr.: SH007
Zwaarschuim akoestische panelen voor geluidsisolatie
  • Rechthoekige plaat met een gevlekt oppervlak
  • veelkleurige akoestisch schuim
  • Maat 100 x 50 cm in verschillende materiaaldikten
  • flexibel, b.v. voor geluidsisolatie, geluidsdemping, geluidsisolatie, drums ontkoppeling, geluidsisolatie van de muziek kamers
In 3 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is 10000.

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is 1.

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd?
Hier gaat het verder
Uw keuze:
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

Geperst Vlokkenschuim - geluiddempende absorptieplaten - SH007
Art.nr. SH007

1 Pack =
= 1
€ 93,06
incl.. 19 % btw
FormaatHoogteAbsorptiegraad volgens DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 20 0,09 0,38 0,71 1,03 1,05 0,81
1000 x 500 30 0,16 0,55 0,86 1,11 1,00 0,75
1000 x 500 40 0,19 0,79 1,14 1,11 0,91 0,85
1000 x 500 50 0,36 0,98 1,15 1,01 1,03 0,87

 

 

 

Eigenschappen  
Werd speciaal ontworpen voor het absorberen van voor al zeer lage frequenties. Wegens het hoge gewicht scoort dit product ook met lichaamsdemping.

Tip  
Wij willen U er op attent maken, dat aixFOAM door een veeltal aan opties, die wij als fabrikant aanbieden, altijd opdrachtgebonden geproduceerd wordt. Hierdoor krijgt iedere klant bij ons zijn persoonlijk aixFOAM - geluiddempproduct, dat volgens wens, behoefte en zijn toepassing expleciet gemaakt zijn.

Tolerantie  
Wij vervaardigen het product volgens DIN 7715 Part 5 P3.

Verpakking  
Verschillend per materiaalhoogte (te vinden onder de rubriek "formaat" van het calculatievenster in het bereik Prijzen.

Achtergrondinformatie over platen van zwaar schuim  
Demping van contactgeluid respectievelijk geluidsisolatie is tegenwoordig een wezenlijk onderdeel in vloerconstructies. De aixFOAM geluiddempende absorptieplaten van zwaarschuim (SH007) zijn hiervoor zeer geschikt en worden dan ook steeds vaker gebruikt in vloerconstructies. De platen van zwaar schuim hebben een zeer breed absorptiespectrum. Door de hoge massa kunnen de absorptieplaten contactgeluid zeer goed isoleren. Ze werden dan ook ontwikkeld voor de absorptie van diepe frequenties.  
Uitstekende isolatie van contactgeluid  
Bij isolatie van contactgeluiden en isolatie van vloeren wordt vaak geadviseerd om de vloeren vooral zwevend te maken. Hierbij wordt het vloeroppervlak bekleed met akoestisch schuim en afgedekt met een houten plaat. De hierdoor ontstane klankkast vangt de contactgeluiden op en door de zwevende constructie kan het geluid zich niet meer verder verspreiden. Onze akoestische absorber vangt de mechanische belastingen goed op en realiseert zo een perfecte geluiddemping. Ook al met geringe materiaaldiktes, bijvoorbeeld vanaf 10 mm, kunnen aanzienlijke resultaten gerealiseerd worden, die ongekend zijn op het gebied van geluidsisolatie. Er dient echter wel  rekening gehouden te worden met het volgende: wanneer de gewichtsverdeling onvoldoende is, moet een extra drukverdelingslaag aangebracht worden. Op dit verdelingssysteem kan dan een zwevend geplaatst, buigstijf parket- of laminaatvloer gelegd worden.
Storend drumgeluid?
Maar de SH007 is niet alleen uitstekend geschikt en uiterst bruikbaar voor het isoleren van contactgeluiden. Vooral bij loskoppelen van uw drumstel van de vloer kan dit product wonderbaarlijke resultaten bereiken en een live jamsessie in uw woonruimte wordt dan ook gewoon mogelijk.

Montageopties   
aixFOAM-zelfkleefvoorziening    
Hierbij wordt de achterkant van de geluiddemper in de fabriek machinaal van een oplosmiddelvrij lijmsysteem voorzien en met linerpapier afgedekt. Dit linerpapier moet er vóór het vastplakken door de klant worden afgetrokken.    
  
aixFOAM montage-/ophangcassette   
Hiermee verschaft u zich een zeer hoogwaardige montagemogelijkheid. De aixFOAM-cassettes zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en maken elk aixFOAM-basisproduct tot een geluiddemper eerste klasse. Deze optie biedt de mogelijkheid uw geluiddemper rechtop, liggend of hangend aan het plafond te monteren en natuurlijk ook op elk moment weer te demonteren. De aixFOAM montage-en ophangcassette wordt in de fabriek uitgerust met de aixFOAM geluiddemper van uw keuze. Als alternatief kunt u de montage-/ophangcassette als afzonderlijk product in verschillende verpakkingseenheden in de categorie "Toebehoren" vinden.   
Verhoging van het akoestisch effect!   
aixFOAM montage- en ophangcassettes hebben fysisch gezien - naast de statisch dragende taak - de eigenschap, door het zogenaamde "tegentrillingseffect", lage akoestische frequenties te absorberen en daarmee de mate van absorptie van de aixFOAM-geluiddemper van uw keuze in het lage frequentiebereik sterk te verhogen (resonator). Belangrijke informatie hierover kuntu vinden in het artikel "Montage- en ophangcassettes" in de artikelrubriek "Toebehoren".

Materiaalopties   
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200 (zie online consultant)     
  
Formaatopties    
Elke aixFOAM-product is in verschillende diktes met bijbehorende verpakkingseenheden verkrijgbaar.

Inzetgebied   
machineinsluitingen, stapgeluiddemping, ontkoppelen van drumstels

Wij adviseren volgende accessoires geschikt voor dit product: