Om u in staat te stellen uw absorptieplaten op een gemakkelijke en veilige manier te betalen, werken wij uitsluitend samen met vertrouwde en gerenommeerde paymentproviders. Afhankelijk van de nationaliteit van het factuuradres kunt u kiezen uit de volgende betalingswijzen:

Paypal

PayPal

PayPal is als betalingsmethode voor factuuradressen beschikbaar in alle landen waar wij volgens de lijst naartoe leveren.

Na bevestiging van uw bestelling in de aixFOAM Shop wordt u automatisch doorgestuurd naar de externe site van PayPal, waar u de betaling van uw absorptieplaten eenvoudig en veilig kunt afronden.

Wanneer u al een account hebt bij PayPal, kunt u daar gewoon inloggen met uw accountgegevens en de betaling verrichten. Wanneer u nieuw bent bij PayPal kunt u zich aanmelden als gast, of een PayPal-account openen en vervolgens de betaling bevestigen.

De betaling wordt in de regel binnen enkele minuten bij ons overgeboekt, waarna uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen.

Visa/Mastercard/Maestro

Creditcard (Mastercard/ Visa)

Betaling per creditcard is beschikbaar voor factuuradressen in alle landen waar wij volgens de lijst naartoe leveren.

Uiteraard kunt u in de aixFOAM Sop ook gemakkelijk en veilig per creditcard betalen. Wij accepteren creditcards van de providers MasterCard en Visa.

Om de gegevens in te voeren hoeft u de site van aixFOAM niet te verlaten en kunt u ze direct opgeven bij de check-out.


Verified by Visa | Mastercard Secure Code


Uw aankoop in de aixFOAM-winkel is bovendien beveiligd. Daarvoor hebt u uw 3D Secure-Code nodig, als u de procedure daarvoor via uw kredietinstelling hebt geregeld voor de betaling per creditcard.

Om de code in te voeren, wordt u doorgestuurd naar de externe invoerpagina van uw bank. Bij Mastercard heet deze toepassing „Mastercard Secure Code“, en bij Visa „Verified by Visa“.

„Verified by VISA“ en „MasterCard Secure Code“ maken een zeer veilige afwikkeling van transacties per creditcard via internet mogelijk, door gebruik te maken van speciale versleutelingscodes.

Uw creditcardgegevens worden niet opgeslagen maar versleuteld via een SSL-protocol verzonden naar uw bank. Door deze hoge veiligheidsstandaard is kopen in de aixFOAM Shop met creditcards zeer veilig.

Afschrijving van het bedrag van uw creditcard en bijschrijving ervan op onze rekening gebeurt in de regel in enkele minuten, zodat het verwerken van uw bestelling zo spoedig mogelijk kan beginnen.

Giropay

giropay

Betalen met giropay kan alleen voor factuuradressen in Duitsland.

Om te kunnen betalen met giropay hoeft u alleen een rekening voor internetbankieren te hebben van een aangesloten Sparkasse of bank.

In de check-out van de aixFOAM Shop voert u dan eerst uw BIC en IBAN in. Uw gegevens worden dan veilig versleuteld doorgestuurd naar uw kredietinstelling.

Nadat u in de aixFOAM Shop uw bestelling hebt afgegeven, wordt u verder geleid naar de internetpagina van uw kredietinstelling en kunt u daar inloggen met uw inlog- en PIN-code. Aansluitend kunt u de betaling dan bevestigen door het invoeren van een TAN. Dat is dan een extra beveiliging voor uw aankoop.

Ontvangst van de betaling krijgen wij in de regel binnen een paar uur, zodat het in behandeling nemen van uw bestelling spoedig kan beginnen.

Per directe overmaking

Per directe overmaking

Betaling via directe overmaking is beschikbaar voor factuuradressen in alle landen waar wij volgens de lijst naartoe leveren: Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Italië, Spanje.

Bij betaling per directe overmaking hoeft u niet apart op de account van uw bankrekening in te loggen, maar hoeft u uw IBAN-nummer en de BIC alleen in te voeren wanneer u bij de aixFOAM Shop uitcheckt.

Na het afgeven van de bestelling wordt u dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina. Daar kunt u betalen door het invoeren van uw rekeningnummer en pincode en dit vervolgens bevestigen door het opgeven van een TAN. Dat is dan een extra beveiliging voor uw aankoop in de aixFOAM Shop.

De ontvangstbevestiging van de betaling volgt dan in de regel binnen 1-2 werkdagen. Daarna wordt uw bestelling verder afgehandeld.

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling is beschikbaar voor factuuradressen in alle landen waar wij volgens de lijst naartoe leveren.

Aansluitend op uw bestelling in de aixFOAM Shop krijgt u van ons een e-mail met daarin de benodigde informatie over onze bankgegevens. Na ontvangst van de betaling worden uw absorptieplaten voor u op maat gemaakt en zo snel mogelijk verzonden.

Voor het verrichten van een vooruitbetaling verzoeken wij u gebruik te maken van de volgende bankverbinding:

Begunstigde: Schaumstoffe Helgers GmbH
IBAN: DE10390500000001007749
BIC: AACSDE33
Betreft: Uw rekeningnummer:

De ontvangstbevestiging van de betaling volgt dan in de regel binnen 1-2 werkdagen. Daarna wordt uw bestelling verder afgehandeld.

ATTENTIE: houdt u er hierbij wel rekening mee dat eventuele kosten voor het overmaken naar het buitenland voor u zijn. Aangezien de ontvangst van de betalingen automatisch wordt gecontroleerd, zal het systeem van foutieve betalingen weigeren. Dit leidt tot onnodige vertragingen in de levering.

Daarom kunt u zich wat betreft de eventuele kosten van een overmaking naar het buitenland het beste van tevoren laten informeren, zodat u dit bedrag optelt bij dat van uw bestelling in de aixFOAM Shop.

Amazon Pay

Amazon Pay

Betaling via Amazon Pay is beschikbaar voor factuuradressen in alle landen waar wij volgens de lijst naartoe leveren.

Om simpel en snel te kunnen betalen via Amazon Pay moet u een account bij Amazone hebben.

Via de Express Check-out wordt u dan direct doorgestuurd naar de betaalpagina van Amazon Pay. Daar kunt u zich veilig registreren met uw toegangsgegevens en vanuit de door u opgeslagen adresgegevens eenvoudig uw bezorg- en factuuradres selecteren, samen met de bijbehorende betalingsinformatie. Vervolgens sluit u de koop af op de manier zoals u die gewend bent van Amazon.

Ontvangst van de betaling door ons kan variëren, afhankelijk van de door u gekozen betaalwijze. Zodra wij uw betaling hebben kunnen inboeken, wordt uw bestelling onmiddellijk in behandeling genomen.

Incasso

Incasso

Betalen per incasso kan alleen voor factuuradressen in Duitsland.

In de aixFOAM Shop kunt u gemakkelijk betalen per incasso. Het factuurbedrag wordt dan automatisch door ons van uw rekening afgeschreven.

Om de gegevens in te voeren hoeft u de site van aixFOAM niet te verlaten en kunt u ze direct opgeven bij de check-out. Uw gegevens worden veilig versleuteld doorgestuurd naar uw payment serviceprovider.

Goedkeuring daarvan kan vanwege de beveiliging een paar dagen op zich laten wachten. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verder afgehandeld.

Koop op rekening

Koop op rekening voor zakelijke klanten

Koop op rekening is alleen beschikbaar voor factuuradressen in de volgende landen waar wij naar leveren: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland.

Vanaf een bestelwaarde van € 250 en tot een bestelwaarde van € 5000 kunt u uw absorptieplaten gemakkelijk betalen via koop op rekening.

Bij koop op rekening hebben wij uw inschrijvingsnummer bij het handelsregister nodig. Mocht u als bijv. publiekrechtelijke instelling of vereniging niet beschikken over een dergelijk nummer, neemt u dan contact op met ons serviceteam.

Na de bestelling en gelijk met de verzending van uw absorptieplaten krijgt u van ons een rekening met alle benodigde betalingsinformatie.

De betaaltermijn bedraagt bij koop op rekening 14 dagen (vanaf de datum factuur) en betaling kan worden gedaan per overschrijving.

Voor het overboeken van het factuurbedrag verzoeken wij u gebruik te maken van de volgende bankverbinding:

Begunstigde: PAYONE GmbH
IBAN: DE81300500000001772359
BIC: WELADEDDXXX
Als kenmerk moet u altijd alleen het nummer opgegeven dat in de bestelde of de factuur als zodanig is aangegeven.

Let u er even op dat de bankverbinding bij koop op rekening een andere is dan die voor bij een vooruitbetaling.

De ontvangstbevestiging van de betaling wordt dan in de regel binnen 1-2 werkdagen bij ons ingeboekt. Daarna wordt uw bestelling verder afgehandeld.

iDEAL

iDEAL (Nederland)

Betaling per iDEAL kan alleen voor factuuradressen in Nederland.

Voor een betaling per iDEAL hoeft u alleen een account voor internetbankieren te hebben van een van de aangesloten banken (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot).

Na bevestiging van uw bestelling in de aixFOAM Shop wordt u direct doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina van iDEAL, waar u zich na het selecteren van uw bank bij uw kredietinstelling kunt inloggen met uw rekeningnummer en pincode. Daarna hoeft u uw betaling alleen nog te bevestigen door het invoeren van een TAN. Dat is dan een extra beveiliging voor uw aankoop in de aixFOAM Shop.

De ontvangstbevestiging van de betaling wordt dan in de regel binnen een paar uur bij ons ingeboekt, zodat uw bestelling direct verder kan worden afgehandeld.

eps

eps (Oostenrijk)

Betaling per eps kan alleen voor factuuradressen in Oostenrijk.

Voor een betaling per eps hoeft u alleen een rekening te hebben bij een van de aangesloten banken, zoals de Bank Austria, BAWAG P.S.K., Erste Bank-Sparkassen, Hypobanken, Raiffeisenbanken, Spänglerbank of de Volksbank.

Na bevestiging van uw bestelling in de aixFOAM Shop wordt u direct doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina van eps. Daar moet u eerst de naam van uw bank (of de BIC of bankcode) invoeren en kunt u vervolgens inloggen met uw toegangsgegevens. Door het invoeren van een TAN sluit u de transactie vervolgens veilig af.

Uitwisseling van gegevens gebeurt uitsluitend via een SSL-protocol en met MD5-Fingerprinting, een procedure die beantwoordt aan de hoogste veiligheidsnormen. Zo is kopen in de aixFOAM Shop bijzonder veilig.

Een bevestiging van de betaling door uw kredietinstelling krijgen wij in de regel binnen enkele minuten, zodat het verwerken van uw bestelling zo spoedig mogelijk kan beginnen.

Welke opties voor het betaalwijze voor u in aanmerking komen, kunt u het beste zien in uw winkelwagen, nadat u uw gegevens hebt ingevoerd.

Als u nog vragen heeft over de betaling in de online shop van aixFOAM, beantwoorden we ze graag in een gratis consult bij: +49 2403 / 83830 - 22

Callcenter