Zoeken
aixFOAM kennisbank - vragen en ideeën over geluidsabsorbers

aixFOAM kennis - Akoestische maatregelen eenvoudig toegelicht

Ervaringen delen

Wij delen graag onze ervaringen met u: voor experts op het gebied van geluidsisolatie, en voor iedereen die het wil worden, geven wij op de volgende pagina’s tips, informatie, kant-en-klare oplossingen en toepassingsvoorbeelden. Geluidsdemping is niet alleen interessant voor de verbetering van de ruimteakoestiek in hifiruimtes of voor de akoestische invulling van gehoorzalen en repetitieruimtes. Geluidsdemping is ook een belangrijk onderwerp bij machineconstructies, bij het uitvoeren van geluidsdempende maatregelen aan machines of motoren.

Wij kunnen u ook adviseren over bouwkundige maatregelen voor geluidsdemping, bijv. bij het inrichten van gehoorzalen of het verbeteren van de contactgeluidsisolatie en het overkappen van machineruimtes.

Geluidsoverlast kan tot ernstige gezondheidsproblemen leiden.

Geluidsisolatie (bescherming tegen geluidsoverlast) is een wezenlijk onderdeel van de arbo-omstandigheden en milieubescherming. Ook hier kunnen wij u dankzij onze vele jaren ervaring én met ons ruime assortiment bij helpen.

Geluidsdemping en geluidsisolatie in de ruimteakoestiek en de machineconstructie worden op deze pagina’s uitvoerig besproken. U vindt ook uitgebreide toepassingsvoorbeelden van onze vele producten.

aixFOAM

Het merk voor professionele geluidsisolatie

aixFOAM is uw merk voor geluiddempende absorbers in de technische akoestiek en de ruimteakoestiek. Ons assortiment geluiddempende producten biedt oplossingen voor elke toepassing.

Of het nu gaat om geluidsisolatie op kantoor, geluidsisolatie in de kleuterschool of omkastingen voor een machine, wij hebben de juiste oplossing voor u met onze hoogwaardige en doeltreffende akoestische schuimen.

Naar de winkel
Heeft u onze hulp nodig?
Contact voor vragen

Bel ons of stuur ons een e-mail. Met een gratis advies van onze deskundige planners, zullen wij uw akoestische oplossing vinden.

+49 2403 / 83830 - 22
Van maandag tot en met vrijdag
08.00 tot 17.00 uur

sales@aixfoam.nl
Dagelijks van 00.00 - 24.00 uur

Callcenter user-circle logout