Zoeken

aixFOAM - geluidsabsorbers voor een perfecte geluidsabsorptie

Wij verbeteren uw akoestiek – al meer dan 60 jaar!

Vlakbij de Nederlandse grens, in Eschweiler nabij Aken (Noordrijn-Westfalen) is niet alleen de geavanceerde productievestiging te vinden, maar ook de verkoop en directie van aixFOAM. Hier draait in het heilige der heiligen alles om een perfecte akoestiek, voor elke sector en tot maximale tevredenheid van onze klanten. Of het nu gaat om de verbetering van uw akoestiek of om minder lawaai te hebben. Als het gaat om geluidsisolatie zijn wij uw partner. Kwalitatief hoogwaardige geluidsisolatie „Made in Germany“ – dat is waar aixFOAM voor staat.

Impressum

Schaumstoffe Helgers GmbH
CNC Schneidewerk
IGP - Industrie und Gewerbepark
Ernst-Abbe-Str. 12
52249 Eschweiler
Duitsland

Telefoon: +49. 2403. 838 30 -22
Fax: +49. 2403. 838 30 -13
www.aixfoam.de

Auteur en verantwoordelijke persoon in de zin van § 18 lid 2 MStV: Michael Mathey

Management: Michael Mathey
Geregistreerd bij de rechtbank: Rechtbank Aken
Registratienummer: HRB 17255
BTW-nummer: DE 355518030
Handelsmerken: aixFOAM is een geregistreerd handelsmerk.

Online-strijd bijlegging

De Europese commissie stelde en platform voor de online bijlegging van een strijd gereed. Deze platform vind U onder http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Of kontakteer aixfoam onder sales@aixfoam.de.

 

Auteursrecht en merkenrecht

De auteur is er op gebrandt om in alle publicaties de auteursrechten van de gebruikte afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten, om zijn eigen afbeeldingen, geluidsbestanden , videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken. Alle eventueel door derden beschermde merken en handelsmerken op de website zijn aan de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de desbetreffende geregistreerde eigenaars onderworpen. De loutere vermelding houdt niet in dat handelsmerken niet beschermd zijn door rechten van derden! Het auteursrecht voor elk materiaal gemaakt door de auteur blijft uitsluitend bij de auteur. Een vermenigvuldiging of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Als u nog steeds bewust bent van schending van het auteursrecht, vragen wij vu dit kenbaar te maken. Na kennisgeving van overtredingen zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Privacybeleid

Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Voor zover aan onze zijde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam , adres of e-mailadres) gevraagd worden, is dit zoveel mogelijk op vrijwillige basis . Deze gegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden verstrekt.

Wij wijzen erop dat gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld communicatie per e - mail) gaten in de beveiliging kan hebben. Een volledige bescherming van gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk.

Het gebruik van gepubliceerde contactgegevens door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame en voorlichtingsmateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De site exploitanten behouden zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen in geval van ongevraagde reclame, zoals spam e-mails.

Callcenter user-circle logout