Impressum

Schaumstoffe Helgers GmbH
CNC Schneidewerk
IGP - Industrie und Gewerbepark
Ernst-Abbe-Str. 12
52249 Eschweiler
Duitsland

Telefoon: +49. 2403. 838 30 -22
Fax: +49. 2403. 838 30 -13
www.aixfoam.de

Verantwoordelijkheid van de inhoud vlgs. § 55 Abs. 2 RStV: Michael Mathey

Management: Michael Mathey
Geregistreerd bij de rechtbank: Rechtbank Aken
Registratienummer: HRB 17255
BTW-nummer: DE 815325809
Handelsmerken: aixFOAM is een geregistreerd handelsmerk.

Online-strijd bijlegging

De Europese commissie stelde en platform voor de online bijlegging van een strijd gereed. Deze platform vind U onder http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Of kontakteer aixfoam onder sales@aixfoam.de.

 

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens §7 hoofdstuk 1 TMG voor eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §8 tot 10 TMG zijn we niet verplicht als dienstverlener doorgegeven of opgeslagen vreemde informatie te controleren of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen tot het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Echter, verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke overtredingen zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor hun inhoud. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde sites werden op het moment van koppelen op mogelijke schendingen van de wet gecontroleerd. Illegale inhoud was niet herkenbaar . Een permanente controle van de gelinkte pagina's is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

 

Auteursrecht en merkenrecht

De auteur is er op gebrandt om in alle publicaties de auteursrechten van de gebruikte afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten, om zijn eigen afbeeldingen, geluidsbestanden , videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken. Alle eventueel door derden beschermde merken en handelsmerken op de website zijn aan de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de desbetreffende geregistreerde eigenaars onderworpen. De loutere vermelding houdt niet in dat handelsmerken niet beschermd zijn door rechten van derden! Het auteursrecht voor elk materiaal gemaakt door de auteur blijft uitsluitend bij de auteur. Een vermenigvuldiging of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Als u nog steeds bewust bent van schending van het auteursrecht, vragen wij vu dit kenbaar te maken. Na kennisgeving van overtredingen zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Privacybeleid

Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Voor zover aan onze zijde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam , adres of e-mailadres) gevraagd worden, is dit zoveel mogelijk op vrijwillige basis . Deze gegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden verstrekt.

Wij wijzen erop dat gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld communicatie per e - mail) gaten in de beveiliging kan hebben. Een volledige bescherming van gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk.

Het gebruik van gepubliceerde contactgegevens door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame en voorlichtingsmateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De site exploitanten behouden zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen in geval van ongevraagde reclame, zoals spam e-mails.

 Prijs binnen Duitsland:

Boven 250,00 €: Levering gratis

Onder 250,00 €: Vast verzendkostenbedrag van 19,00 €

 

Leveringen naar het buitenland:

Om de verzendkosten voor buitenlandse bestellingen zo laag mogelijk te houden, verzenden wij onze producten veelal tezamen, via diverse transporteurs. Om u transparantie en inzage te bieden in de transportkosten, heeft de aixFOAM online shop de mogelijkheid om, voor het voltooien van de order, in het winkelwagentje de eindbestemming te selecteren. Daarop maken wij een persoonlijk kostenplaatje van de verzending.

Aan de onderstaande landen leveren wij binnen dit shopsysteem:

België                        

Italië

Portugal

Hongarije

Bulgarije

Letland

Roemenië 

 Oostenrijk            

Denemarken

Liechtenstein             

Zweden

 Turkije

Engeland

Litouwen

Zwitserland

 Servië

Estland 

Luxemburg

Slowakije

 

Finland

Nederland

Slovenië

 

Frankrijk

Noorwegen

Spanje

 

Ierland

Polen

Tsjechische Republiek

 

 

U kunt uw land niet vinden?

Stuur ons dan uw bestelling via e-mail toe: sales@aixfoam.de

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Zelf afhalen:

Door de jaren heen heeft aixFOAM haar logistieke processen weten te optimaliseren en te automatiseren. Wij raden u daarom aan om de producten die u online bestelt, niet zelf af te halen. In slechts uitzonderlijke gevallen is het afhalen op locatie mogelijk. Wij dienen de transportkosten, zoals deze op de opdrachtbevestiging zijn aangegeven, echter altijd in rekening te brengen. U kunt deze niet terugvorderen.  Wij vragen hiervoor uw begrip.