aixFOAM überzeugt
Nichts als Akustik im Kopf…
aixFOAM – Die Marke für professionellen Schallschutz
aixFOAM ist Ihr kompetenter Partner im Bereich Schallschutz, Raumakustik und technische Akustik mit einem Produktportfolio, in dem passende Lösungen für nahezu jedes akustische Problem zu finden sind. Auch für Ihres?
  • Kaufen Sie direkt beim Hersteller
  • Über 50 Jahre Erfahrung
  • Individuelle Fertigung in wenigen Tagen
  • ISO 9001 zertifiziert

Impressum

Schaumstoffe Helgers GmbH
CNC Schneidewerk
IGP - Industrie und Gewerbepark
Ernst-Abbe-Str. 12
52249 Eschweiler
Duitsland

Telefoon: +49. 2403. 838 30 -22
Fax: +49. 2403. 838 30 -13
www.aixfoam.de

Verantwoordelijkheid van de inhoud vlgs. § 55 Abs. 2 RStV: Michael Mathey

Management: Michael Mathey
Geregistreerd bij de rechtbank: Rechtbank Aken
Registratienummer: HRB 17255
BTW-nummer: DE 815325809
Handelsmerken: aixFOAM is een geregistreerd handelsmerk.

Online-strijd bijlegging

De Europese commissie stelde en platform voor de online bijlegging van een strijd gereed. Deze platform vind U onder http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Of kontakteer aixfoam onder sales@aixfoam.de.

 

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens §7 hoofdstuk 1 TMG voor eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §8 tot 10 TMG zijn we niet verplicht als dienstverlener doorgegeven of opgeslagen vreemde informatie te controleren of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen tot het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten te verwijderen of te blokkeren blijven onaangetast. Echter, verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke overtredingen zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor hun inhoud. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde sites werden op het moment van koppelen op mogelijke schendingen van de wet gecontroleerd. Illegale inhoud was niet herkenbaar . Een permanente controle van de gelinkte pagina's is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

 

Auteursrecht en merkenrecht

De auteur is er op gebrandt om in alle publicaties de auteursrechten van de gebruikte afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten, om zijn eigen afbeeldingen, geluidsbestanden , videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken. Alle eventueel door derden beschermde merken en handelsmerken op de website zijn aan de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de desbetreffende geregistreerde eigenaars onderworpen. De loutere vermelding houdt niet in dat handelsmerken niet beschermd zijn door rechten van derden! Het auteursrecht voor elk materiaal gemaakt door de auteur blijft uitsluitend bij de auteur. Een vermenigvuldiging of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Als u nog steeds bewust bent van schending van het auteursrecht, vragen wij vu dit kenbaar te maken. Na kennisgeving van overtredingen zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Privacybeleid

Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Voor zover aan onze zijde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam , adres of e-mailadres) gevraagd worden, is dit zoveel mogelijk op vrijwillige basis . Deze gegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden verstrekt.

Wij wijzen erop dat gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld communicatie per e - mail) gaten in de beveiliging kan hebben. Een volledige bescherming van gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk.

Het gebruik van gepubliceerde contactgegevens door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame en voorlichtingsmateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De site exploitanten behouden zich het recht voor om juridische stappen te ondernemen in geval van ongevraagde reclame, zoals spam e-mails.