aixFOAM Montage-/Ophangcassette met Anti-Vibratie-Pluggen - uitgerust met Absorptieplaten Piramidenschuimstof (SH003) - Materiaal: Polyester m. vlambescherming - Brandklasse: UL94HF1 - Kleur: frambozenrood
Montage-/Ophangcassette
Art.nr.: aixFOAM-Frame
Montage-/Ophangcassette
Art.nr.: aixFOAM-Frame

Montage-/Ophangcassette

Art.nr.: aixFOAM-Frame

aixFOAM montage-/ophangcassette  
Materiaal: Geanodiseerd aluminium
Kleur: Matzilver

In 2 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Het door u gekozen product wordt verzonden in verpakkingen van 1-packs.
Hoeveel pakketten van 1 heb je nodig?

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is 10000.

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is 1.

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd?
Hier gaat het verder
Uw keuze:
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

Montage-/Ophangcassette
Art.nr. aixFOAM-Frame

1 Pack =
= 1
€ 244,38
incl.. 19 % btw

Verhoging van het akoestisch effect
aixFOAM montage- en ophangcassettes hebben fysisch gezien - naast de statisch dragende taak - de eigenschap, door het zogenaamde "tegentrillingseffect", lage akoestische frequenties te absorberen en daarmee de mate van absorptie van de aixFOAM-geluiddemper van uw keuze in het lage frequentiebereik sterk te verhogen (resonator).

Aanwijzing: Het extra "tegentrillingseffect" functioneert niet bij vastschroeven of -lijmen van het volledige oppervlak van het basiselement op de latere gebruikslocatie. Om dit extra effect te bereiken moet de geluiddemper bijv. met het aixFOAM-ophangsysteem aan het plafond hangend (verticaal of horizontaal) of geschroefd met aixFOAM-anti-vibratie-pluggen worden gemonteerd. Belangrijk hierbij is, dat de aixFOAM-montage- en ophangcassette (resonator) in het macrobereik kan trillen. Wanneer het "anti-vibratie-effect“ ter verhoging van de absorptie in het lage frequentiebereik niet gewenst is, kan het basiselement natuurlijk wel met het volledige oppervlak worden gemonteerd. De aixFOAM-montage- en ophangcassette biedt de mogelijkheid de geluiddemper op allerlei manieren te monteren. Wij bevelen hiervoor onze toebehorenartikelen aixFOAM-ophangsysteem of aixFOAM-anti-vibratie-pluggen aan.

Details Ruimteakoestiek  
Montage-/ophangcassettes van aixFOAM bieden zeer hoogwaardige montagemogelijkheden. De aixFOAM-cassettes zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en maken elk aixFOAM-basisproduct tot een Premium geluiddemper. Optioneel is de aixFOAM montage-/ophangcassette met of zonder geluiddemper te verkrijgen. De montage-/ophangcassette biedt de mogelijkheid uw geluiddemper rechtop, liggend of hangend aan het plafond te monteren en natuurlijk ook op elk moment weer te demonteren.

Details technische Akoestiek   
De montage- en ophangcassettes kunnen heel goed in bestaande constructie worden aangebracht. U heeft de mogelijkheid uw geluiddemper rechtop, liggend of hangend aan het plafond in de omgeving van machines en andere geluidsbronnen te monteren en natuurlijk ook op elk moment weer te demonteren. De aixFOAM-cassettes zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en maken elk aixFOAM-basisproduct tot een geluiddemping eerste klasse. Optioneel is de aixFOAM montage-/ophangcassette met of zonder geluiddemper te verkrijgen.

 

Montagehulpmiddelen
Voor professionele montage van de aixFOAM-cassettes worden de volgende toebehorenproducten gebruikt:  
- aixFOAM-anti-vibratie-pluggen   
- aixFOAM-ophangsysteem

Tip:  Het extra tegentrileffect werkt niet als een basiselement volledig vastgeschroefd of vastgekleefd is op de toepassingsplek. Om dit extra effect wel te realiseren moet de absorber bijvoorbeeld vanaf het plafond, hangend gemonteerd worden met het aixFOAM ophangsysteem (verticaal respectievelijk horizontaal) of vastgeschroefd worden met aixFOAM trilpluggen.
Het is hier wel van belang dat de aixFOAM montage- en ophangcassette (resonator) in het macrobereik kan trillen. Wanneer het “tegentrileffect” voor het verbeteren van de absorptiegraad in de diepfrequente bereik niet gewenst is, kan de cassette natuurlijk ook helemaal vlak gemonteerd worden.
Met de aixFOAM montage- en ophangcassette kunnen geluidsabsorbers op heel veel verschillende manieren gemonteerd worden. Wij adviseren hiervoor gebruik te maken van de accessoires voor het aixFOAM-ophangsysteem of van de aixFOAM-trilpluggen.

Leveringsopties  
- in de fabriek voorzien van de aixFOAM-geluiddemper van uw keuze   
- als afzonderlijk product

Maten  
Rechthoek 1020 x 520 x 20 mm

Toepassingen en Ruimteakoestiek   
- Thuisbioscoop   
- HIFI    
- Kantoren   
- Muziekstudio's & Zangcabines    
- Standbouw   
  
Toepassingen en technische Akoestiek  
- Machines 
- Machinekamers 
- Machinebehuizingen  
- Machinecontainers  
- Werkplaatsen 

Materiaal  
Geanodiseerd aluminium

Kleur  
Matzilver

Wij adviseren volgende accessoires geschikt voor dit product: