“Chique probleemoplosser voor de geluidstempel” – aixFOAM geluiddemping in de hifi-studio

Het team van hifi-journal.de heeft zijn luisterruimte aan een akoestische make-over onderworpen. Hiervoor hebben de audio- en techniekexperts gekozen voor onze geluiddemping SH006 met vilten oppervlak en onze basdemper SH012 a– en natuurlijk hebben ze hun ervaringen zoals te doen gebruikelijke uitvoerig samengevat om ze met hun lezers te delen.

Redacteur Matthias Fengler beschrijft in zijn artikel (Duits) eerst de problematiek in de luisterruimte: Onaangenaam nagalmen en een sponsachtig geluid – bijna een horrorscenario voor een ruimte die wordt gebruikt voor vergaderingen, maar vooral ook voor muziekrepetities en filmrecensies.

Hoe de optimalisatie van de luisterruimte stap voor stap verliep, van de voorbereiding via de verwerking en montage van de geluiddemping tot aan de effectiviteit ervan, kunt u het beste nalezen op hifi-journal.de (in het Duits).

Het volledige artikel, inclusief foto’s, meetdiagrammen en geluidsopnames van voor en na de isolatie vindt u HIER


Over het artikel (Duits)

Wie is Matthias Fengler eigenlijk?

Matthias Fengler is plaatsvervangend hoofdredacteur bij HiFi-Journal. Dit volledige online-magazine biedt ervaren lezers en beginners sinds 2014 de mogelijkheid om hun kennis uit te breiden en uit te wisselen. Hiertoe publiceert HiFi-Journal dagelijks het laatste nieuws uit de consumentenelektronica- en hifi-industrie, uitgebreid en onafhankelijk producttesten en een forum voor uitwisselen van informatie. Het team is een kleurrijk gemengd gezelschap dat steeds groter wordt en zo heel veel ervaring met de lezers kan delen. De leeftijd van de redacteuren speelt hierbij geen rol, maar maakt het juist aantrekkelijker.

Over het online magazine hifi-journal.de
Onze aixFOAM geluiddemping voor het optimale geluid:

Met praktische zelfklevende uitvoering of in flexibele montagecassettes: Onze geluiddemping SH006 met gekleurd vilten oppervlak behoort tot de meest geliefde producten voor thuisbioscopen, hifi-studio’s en muziekruimtes.


Naar het product

Houdt u van kleur?

Hier vindt u onze populaire breedbanddemper in 20 aantrekkelijke kleuren.

Koop nu

Diepe frequenties stevig onder controle

Ontdek ons multitalent tegen een slechte bassound - voor het beste geluid, zonder compromissen.

Ontdek nu!
Callcenter