Zoeken

Zo mooi kan rust zijn.

aixFOAM-isolatiesets voor deuren overtuigen naast hun akoestische eigenschappen vooral door hun unieke, beschermde design. De nauwkeurig vervaardigde elementen met het hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke vilten oppervlak toveren elke deur om in een interessante blikvanger. Dankzij de contour-gesneden uitsparing voor deurkruk en slot blijft de functionaliteit van de deur volledig behouden – en dat met een effectieve geluidsisolatie! De grote keuze aan kleuren, de aanpassing aan alle gestandaardiseerde deurmaten en de kinderlijk eenvoudige montage maken de set compleet.
Ontdek nu onze aixFOAM-isolatiesets (DOORIE) voor deuren en breng meer kleur en rust in uw ruimtes!
Leer meer Naar de sets!

Een foto zegt meer...

...dan duizend woorden en daarom laten we de spot voor onze aixFOAM-isolatiesets voor deuren het liefst voor zichzelf spreken.
Leer meer Naar de sets!

Past. Altijd.

Onze isolatiesets worden op maat gemaakt. Selecteer gewoon uit de gangbare standaardbreedtes en -hoogtes uw eigen deurmaten en vergeet onnodig nabewerken en bijsnijden.
Leer meer Naar de sets!

Eenvoudig gemonteerd, helemaal zonder meten

De aixFOAM-isolatiesets voor deuren zijn voorzien van ons STICKY (Maakt uw aixFOAM zelfklevend.). Daardoor kunnen ze net zo eenvoudig als een sticker op de deur worden aangebracht. Naast uw deur-isolatieset ontvangt u een uitgebreide montage instructie en een praktische montagehulp en afstandshouder, waardoor omslachtig meten overbodig en montage kinderlijk eenvoudig wordt.
Leer meer Naar de sets!

Interieurontwerp opnieuw gedefinieerd.

Met de aixFOAM-isolatiesets voor deuren zet u nieuwe maatstaven bij het interieurontwerp. De sets in elegante wit- en grijstinten of rustige aard- en natuurlijke kleuren integreren discreet in het betreffende ruimteconcept. Onze heldere intensieve kleuren daarentegen zorgen voor nog meer individualiteit en expressie in uw ruimte.
Leer meer Naar de sets!

Kleurrijk is beautiful

Kies uw favoriet uit 20 aantrekkelijke kleuren!
Naar de sets!
aixFOAM Deurisolatieset voor montage binnen het deurkozijn

Type A: Deurblad binnen

Configureer hier uw set voor montage binnen het deurkozijn.

Nu configureren!
aixFOAM Deurisolatieset voor montage buiten het deurkozijn

Typ B: Deurblad buiten

Configureer hier uw set voor montage buiten het deurkozijn.

Nu configureren!
Callcenter user-circle logout