Zoeken

Lawaai omlaag, productiviteit omhoog!

Waar gewerkt wordt, ontstaat lawaai - en waar lawaai ontstaat, komt aixFOAM in beeld. Want met de innovatieve absorptieplaten verlaagt u het geluidsniveau in werkplaatsen of kantoren. Dit verhoogt niet alleen heel eenvoudig de productiviteit maar ook het welzijn van uw medewerkers en klanten.

Minder lawaai en stress op kantoor

De talrijke geluidsbronnen in kantoren en de onaangename nagalm, veroorzaakt door harde oppervlakken zorgen ervoor dat het geluidsniveau in het dagelijks leven snel stijgt. Lawaai heeft niet alleen een negatief effect op de gezondheid, maar ook op de communicatie en de productiviteit.
Neem nu actie: Ontdek onze aixFOAM absorptieplaat voor geluidsisolatie op kantoor en verbeter uw akoestiek onmiddellijk en duurzaam. Of laat u gratis adviseren door onze deskundige planners.

Naar de producten Contact pagina

 • Minder lawaai en nagalm
 • Betere communicatie, meer concentratie en productiviteit
 • Geschikte geluidsisolatie voor de gehele ruimte of voor gebruik rechtstreeks op de werkplek
 • Aantrekkelijke ontwerpen voor een modern en aantrekkelijk ontwerp van de ruimte

Geluidsisolatie voor hallen en werkplaatsen

Geluidsintensieve machines, gereedschappen en voertuigen evenals grote ruimtes maken geluidsisolatie in productiehallen of werkplaatsen tot een ambitieuze taak. Daarbij is geluidsbescherming niet alleen een belangrijk onderwerp in termen van wettelijke voorschriften maar heeft ook invloed op de productiviteit van de medewerker.
Wij helpen u daarom bij het vinden van de ideale oplossing voor geluidsisolatie in uw werkplaats of hal. Kies de voor u passende geluidsisolatie uit onze aixFOAM producten of laat onze deskundige planners een persoonlijk geluidsisolatieconcept voor uw eisen creëren - direct en gratis!

Naar de producten Contact pagina

 • Minder lawaai, nagalm en vervelende echo's
 • Verbeterde communicatie en productiviteit op de werkplek
 • Bescherming tegen geluidsoverlast, volgens de verordeningen voor veiligheid op het werk, brandveiligheid en beveiliging tegen trillen
 • Ideaal om achteraf aan te brengen

Beschermen wat belangrijk is.

Bescherm de gezondheid van uw medewerksters en medewerkers tegen schadelijk lawaai en de gevolgen daarvan. Betrouwbare geluidsisolatie is vooral belangrijk in lawaaiige werkomgevingen en is vaak ook vereist in het kader van wettelijke voorschriften.
Kies uw favoriet uit onze aixFOAM absorptieplaten voor gebruik in fabriek- en productielocaties of laat u gratis adviseren door onze deskundige planners.

Naar de producten Contact pagina

Beste kwaliteit voor optimale geluidsisolatie op de werkplek

 • Hoogwaardige, geteste grondstoffen uit Duitsland en de EU
 • Extra fijnporig materiaal voor een nog effectievere geluidsabsorptie
 • Toevoeging van UV-blocker beschermt tegen veroudering door licht en vergelen
 • Geen vervorming of onaangename geur
 • „Made in Germany" - met precisie vervaardigd op de modernste CNC-snijmachines en installaties

aixFOAM-absorptieplaten zijn de ideale oplossing voor iedereen die veel waarde hecht aan een goede kwaliteit en effectiviteit in de bescherming tegen lawaai op de werkplek. Ongeacht of het nu gaat om een drukke werkplaats, een ruime productiehal of een hectisch kantoor - bij ons vindt u voor elke ruimtesituatie de passende geluidsisolatie.

Geluidsisolatie productie/ werkplaats Geluidsisolatie kantoor

Ontspannen communiceren – succesvol werken.

Goede communicatie is de sleutel tot succesvolle samenwerking - ongeacht of het nu met collega's of met klanten is. Met aixFOAM absorptieplaten optimaliseert u uw akoestiek en creëert u meer ruimte voor gesprekken en ideeën.
Ontdek onze aixFOAM producten, speciaal voor gebruik in kantoor- en vergaderruimten of vraag gratis advies aan onze deskundige planners.

Naar de producten Contact pagina

Grote keuze voor maximale geluidsisolatie

Vind de passende absorptieplaten voor uw ruimte.

Geluidsisolatie productie/ werkplaats Geluidsisolatie kantoor


Rondom goed advies.

Als geluidsisolatie-experts met meer dan 60 jaar ervaring weten we natuurlijk dat de keuze van de geschikte absorptieplaat wordt beïnvloed door een veelheid van factoren. Dit maakt het besluit tussen de producten soms moeilijk. Maar maak je geen zorgen - wij ondersteunen je vanzelfsprekend bij de keuze van je absorptieplaten.

 • Gratis en vrijblijvend advies
 • Creatie van een uitgebreid geluidsisolatieconcept
 • Op verzoek, bemiddeling door aanbevolen aixFOAM montageservice-partners

Maak een einde aan lawaai en een slechte ruimte-akoestiek! Neem nu actie: Neem contact op met onze gespecialiseerde planners en vind de optimale geluidsisolatie voor uw toepassing.


Contact pagina
Callcenter user-circle logout