Zoeken
rollen aixFOAM viltstof - geluidsabsorbers voor een betere akoestiek

Akoestiek in het interieur

Zeer doeltreffende en met uitstekende geluidsisolerende eigenschappen in en innovatief design. Onze design geluidsabsorbers vallen op! De handige en stijlvolle absorbers zijn de absolute high end producten in de akoestiek. Want één ding is in de loop der jaren duidelijk geworden: Om de akoestiek wezenlijk en duurzaam te verbeteren hoeft vaak slechts een bepaald percentage van het oppervlak in een kamer, studio of werkplek met geluidsisolerende producten bekleed te worden.

TOWER en Q-Panel designabsorber

TOWER en Q-Panel designabsorber

Hoe groot dat deel precies moet zijn, hang van heel veel verschillende factoren af. Het hangt o.a. af van de vorm van de ruimte en de aanwezige akoestiek. Natuurlijk kunnen onze experts u hierover uitgebreid informeren. Ook oppervlakdekkende oplossingen kunnen heel gemakkelijk uitgevoerd worden, als blijkt dat een volledige geluidsisolatie nodig is. Wij kunnen vele, individuele en innovatieve oplossingen aanbieden. En de geluidsisolatie ziet er ook optisch heel aantrekkelijk uit!

We hebben een zeer ruim productassortiment. Van zeer hoogwaardige designabsorbers tot kleurrijke akoestische noppenschuimelementen in een hangcassette en kindgerichte absorptieplaten in wolk- of dierdesign. Ook met geluidsabsorbers met gladde oppervlakken zijn heel verschillende oplossingen mogelijk. Zowel gekleurde schuimstoffen als oppervlakken met vilt- of stofbekleding zijn in heel veel kleurvarianten verkrijgbaar. Bij de oppervlakken met vilten bekleding kan het geluid in de poriënstructuur van de schuimstof indringen, wat een zeer doeltreffend effect heeft op het klankresultaat. Meestal wordt schuimstof inderdaad met vilt bekleed. Vilt zorgt niet alleen voor een heel fraaie look van het oppervlak, maar vilt beschikt ook over een paar zeer fijne en handige eigenschappen; zo is vilt heel goed bestand tegen UV-stralen. Met het professioneel aanbrengen van vilt of textiel kan et oppervlak van geluidsabsorbers schier onbeperkt verfraaid worden. Zelfs waterafstotende uitvoering zijn momenteel mogelijk. Ook deze variant kan perfect aan de individuele eisen aangepast worden. Bovendien kunnen op al onze producten een zelfkleefsysteem aangebracht worden. Op deze manier is en precieze en stevige montage heel eenvoudig en ook voor leken heel eenvoudig. Hierbij wordt op de achterkant van de schuimstof machinaal een oplosmiddelvrij kleefsysteem aangebracht en met en gemakkelijk te verwijderen linerpapier afgedekt. Een perfecte montage wordt zo weel heel erg eenvoudig. Geluidsabsorbers in een aluminiumframe zijn een andere zeer fraaie en gemakkelijk te monteren oplossing uit ons assortiment. Deze frames worden met speciale trilpluggen aan de wand bevestigd of aan het plafond opgehangen.

Heeft u onze hulp nodig?
Contact voor vragen

Bel ons of stuur ons een e-mail. Met een gratis advies van onze deskundige planners, zullen wij uw akoestische oplossing vinden.

+49 2403 / 83830 - 22
Van maandag tot en met vrijdag
08.00 tot 17.00 uur

sales@aixfoam.nl
Dagelijks van 00.00 - 24.00 uur

aixFOAM Winkel

Bezoek onze aixFOAM-shop en vind uw passende geluidsisolatie: minder lawaai en een betere akoestiek met geluidsabsorbers rechtstreeks van de fabrikant.

Zoek geluidsisolatie
Callcenter user-circle logout