Absorptieplaten - SH005 - met Trapezestructuur
Absorptieplaten - SH005 - met Trapezestructuur
Art.nr.: SH005
Absorptieplaten - SH005 - met Trapezestructuur
Art.nr.: SH005

Absorptieplaten - SH005 - met Trapezestructuur

Art.nr.: SH005
Geluiddempende Absorptieplaten met trapeziumvormige structuur
  • Rechthoekige plaat met trapeziumvormige profiel
  • Maat 100 x 50 cm in verschillende materiaaldikten
  • Kleur: antraciet, lichtgrijs, frambozenrood, oranje
  • Flexibel, b.v. voor geluidsisolatie in HIFI kamers, opnamestudio's, oefenruimtes, kantoren, geluidstudios
In 5 eenvoudige stappen naar uw perfecte akoestiek:

* Verplichte velden

Sorry, het maximum bedrag dat u kunt bestellen is 10000.

Sorry, het minimum bedrag dat u kunt bestellen is 1.

1 Pack = = 1
Klaar geconfigureerd? Hier gaat het verder
Uw keuze:
Wat zit er in je selectie?
U ontvangt in totaal 1 verpakkingseenheden met de volgende inhoud:

Absorptieplaten - SH005 - met Trapezestructuur
Art.nr. SH005

1 Pack =
= 1
€ 72,97
incl.. 19 % btw
FormaatHoogteAbsorptiegraad volgens DIN 52212
in mm in mm
    125 Hz 250 Hz 500 Hz 1000 Hz 2000 Hz 4000 Hz
1000 x 500 35 (20/15) 0,06 0,23 0,54 0,80 0,85 0,87
1000 x 500 45 (20/25) 0,08 0,29 0,62 0,83 0,85 0,85
1000 x 500 65 (30/35) 0,11 0,49 0,91 0,97 0,92 0,88

 

De metingwerd aan polyester akoestiekschuimen door het "ITA RWTH-Aachen" uitgevoerd. Optredende waardes boven "1" kunnen in de door ITA realistische uitgevoerde opstelling optreden. Dit is te verklaren doordat het werkelijke oppervlak groter is dan het oppervlak dat lengte x breedte x hoogte zou geven.

 

Eigenschappen  
Geluidsdemping in perfectie! Bij dit product wordt de beweging van de lucht door het geprofileerde oppervlak en de structuur van het materiaal geremd en in warmteenergie omgezet. Deze akoestiekschuim behoort tot de klassieke dempers. Uiterst veelzijdig inzetbaar.

Lichtechtheid en kleurkwaliteit  
Aan al onze akoestische schuimen op polyesterbasis wordt tijdens het schuimproces een speciale UV-blokker toegevoegd, die de zogenaamde Xenontest met uitzonderlijk goede resultaten doorstaan heeft. Daardoor behouden onze producten hun kleurkwaliteit en lichtechtheid . Meer informatie over bescherming tegen vergeling door UV-stralen vindt u online.

Tip  
Wij willen U er op attent maken, dat aixFOAM door een veeltal aan opties, die wij als fabrikant aanbieden, altijd opdrachtgebonden geproduceerd wordt. Hierdoor krijgt iedere klant bij ons zijn persoonlijk aixFOAM - geluiddempproduct, dat volgens wens, behoefte en zijn toepassing expleciet gemaakt zijn.

Tolerantie  
Wij vervaardigen het product volgens DIN 7715 Part 5 P3.  

Verpakking  
Verschillend per materiaalhoogte (te vinden onder de rubriek "formaat" van het calculatievenster in het bereik Prijzen.

Achtergrondinformatie over absorptieplaten met trapezestructuur: 
Onze geluidsabsorbers SH005 zijn zeer geschikt voor het high-end-bereik. Het trapezeprofiel verhoogt de akoestische eigenschappen, waardoor zelfs in kleine ruimtes een uitstekend geluidsresultaat gerealiseerd wordt. De frequenties kunnen optimaal aangepast en op de luisteraar afgestemd worden, want onze aixFOAM geluidsabsorbers ondersteunen muzikale kenmerken. Ook voor hifiruimtes is een akoestisch product met een trapezeprofiel een onmisbaar element. Want zelfs bij een problematische ruimte asymmetrie kan bij een correcte toepassing van de producteigenschappen van de SH005 een perfecte ruimteakoestiek gerealiseerd worden. Bovendien is het met verschillende materiaaldiktes mogelijk om alles individueel aan te passen aan de omstandigheden.
Vanzelfsprekend zijn akoestische producten onmisbaar in geluidsstudio’s en is het gebruik van geluidsabsorbers absoluut noodzakelijk voor een professionele geluidskwaliteit. Onze producten voldoen aan de allerhoogste akoestische eisen en bovendien kunnen ze door het uitgebreide kleurassortiment ook een aangename werk- en ruimtesfeer creëren. Daarnaast is een geluidsabsorber een wezenlijk element voor testruimtes. Dankzij de vele montagemogelijkheden is het product ideaal voor alle ruimtegroottes. Omdat testruimtes zich vaak in woongebieden bevinden, functioneert de aixFOAM geluidsabsorber tegelijkertijd ook als perfecte demping voor het geluidsniveau. Met behulp van de verkrijgbare accessoires kan de absorber heel gemakkelijk aan het plafond gemonteerd worden. Deze zeer efficiënte geluidsabsorber met modern oppervak en verschillende materiaalopties kan helemaal aangepast worden aan uw persoonlijke behoeftes wat betreft ruimteakoestiek.

Als u dit product met onze montage-/ophangcassettes en onze trilpluggen monteert, creëert u een perfect functionerende, speciaal aan uw wensen aangepaste breedbandabsorber.

Montageopties   
aixFOAM-zelfkleefvoorziening    
Hierbij wordt de achterkant van de geluiddemper in de fabriek machinaal van een oplosmiddelvrij lijmsysteem voorzien en met linerpapier afgedekt. Dit linerpapier moet er vóór het vastplakken door de klant worden afgetrokken.    
  
aixFOAM montage-/ophangcassette   
Hiermee verschaft u zich een zeer hoogwaardige montagemogelijkheid. De aixFOAM-cassettes zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en maken elk aixFOAM-basisproduct tot een geluiddemper eerste klasse. Deze optie biedt de mogelijkheid uw geluiddemper rechtop, liggend of hangend aan het plafond te monteren en natuurlijk ook op elk moment weer te demonteren. De aixFOAM montage-en ophangcassette wordt in de fabriek uitgerust met de aixFOAM geluiddemper van uw keuze. Als alternatief kunt u de montage-/ophangcassette als afzonderlijk product in verschillende verpakkingseenheden in de categorie "Toebehoren" vinden.   
Verhoging van het akoestisch effect!   
aixFOAM montage- en ophangcassettes hebben fysisch gezien - naast de statisch dragende taak - de eigenschap, door het zogenaamde "tegentrillingseffect", lage akoestische frequenties te absorberen en daarmee de mate van absorptie van de aixFOAM-geluiddemper van uw keuze in het lage frequentiebereik sterk te verhogen (resonator). Belangrijke informatie hierover kuntu vinden in het artikel "Montage- en ophangcassettes" in de artikelrubriek "Toebehoren".

Materiaalopties   
Brandklasse UL 94 HF1
Brandklasse FMVSS302 DIN 75200
Brandklasse FAR 25.853 met certificaat van de technische laboratoria van Lufthansa (zie online consultant)
Brandklasse DIN4102 B1 (SH005 MH)
De vermelde brandklas zijn exclusief maar geldend voor de gekozen akoestiekschuim. Bij akoestiekschuim de naar de brandklas DIN 4102 B1 of B2 gecertificeerd zijn, kunnen wij dese brandklas in meeste gevallen met en zonder selfplakuitruisting bevestigen.
  
Formaatopties    
Elke aixFOAM-product is in verschillende diktes met bijbehorende verpakkingseenheden verkrijgbaar.

Inzetgebied   
Luidsprekers, HIFI kamers, geluidstudio, oefenruimtes, plafond- en muurbekleding

Wij adviseren volgende accessoires geschikt voor dit product: