Zoeken
aixFOAM noppenschuimstof - Met noppen tegen het lawaai

Akoestische schuimstof - de flexibele lawaai-absorber

Akoestisch schuimstof is meer dan enkel simpel schuimstof. Het akoestische schuim is een uiterst veelzijdige en hoogwaardige materiaalstof, die uitstekende geluidsabsorberende en geluidsisolerende eigenschappen bezit en is geproduceerd in een complex productieproces. Als poreuze geluidsisolatie vermindert het effectief het geluid en is het populair als bouwmateriaal omdat het makkelijk te behandelen is. 

Door vele jaren ervaring als fabrikant van kwaliteitsschuimstof weten wij van aixFOAM wat de voordelen zijn van het gebruik van akoestisch schuimstof bij geluidsisolatie. In deze menuoptie hebben wij enige interessante feiten met betrekking tot flexibele geluidsabsorbers voor u op een rijtje gezet.

Wij staan graag tot uw dienst om alle vragen met betrekking tot geluidsisolatie met akoestisch schuimstof kosteloos te behandelen bij onze klantenthotline.

Heeft u onze hulp nodig?
Contact voor vragen

Bel ons of stuur ons een e-mail. Met een gratis advies van onze deskundige planners, zullen wij uw akoestische oplossing vinden.

+49 2403 / 83830 - 22
Van maandag tot en met vrijdag
08.00 tot 17.00 uur

sales@aixfoam.nl
Dagelijks van 00.00 - 24.00 uur

aixFOAM Winkel

Bezoek onze aixFOAM-shop en vind uw passende geluidsisolatie: minder lawaai en een betere akoestiek met geluidsabsorbers rechtstreeks van de fabrikant.

Zoek geluidsisolatie
Callcenter user-circle logout